I když se objektivně finanční krize projevuje již takřka ve všech oborech ekonomiky, ve významné míře se o ní dovídáme hlavně z poklesu stavebnictví a tedy i výstavby bytových projektů. Po počátečních problémech v začátku příprav výstavy Bydlení 2009 je v současnosti stav stabilizovaný a ukazuje na to, že velké firmy se silným zázemím a také s nabídkou již připravených bytů se výstavy zúčastní a představí svoje nové projekty a nabídky financování koupě bytů.

Na letošním ročníku výstavy se představí nejvýznamnější developeři a investoři bytových projektů jako například: SKANSKA CZ, FINEP CZ, CENTRAL GROUP, GEOSAN DEVELOPMENT, MODRÁ PYRAMIDA, CTR GROUP, EKOSPOL, IMPACT CORTI, KOMERČNÍ BANKA a další.

Specializovaná výstava nových možností bydlení s nabídkou bytů, domů a finančních služeb pod názvem Bydlení se během své patnáctileté existence stala nejvyhledávanější prezentací nových projektů bydlení ve Středočeském kraji a v Praze. Probíhá časově a prostorově s výstavou Pragointerier - new design. Výstava Bydlení několik let potvrzuje svoje dominantní místo na trhu developerských výstavních projektů, které se v České republice konají. Návštěvníci na ní oceňují ucelený přehled nabídek jak z oblasti nemovitostí, tak i interiérových prvků. V letošním roce tak budou vystavovat firmy s nabídkou nových bytů, rodinných domů, domů stavěných na klíč, typových projektů, nabídkou pozemků určených k zastavění a realitních kanceláří, stavebního poradenství, inženýringu, stavebního spoření a hypotečních úvěrů. Představí se zhruba padesátka významných hráčů na českém developerském trhu.

Uplynulý ročník výstavy Bydlení a Pragointerier - new design zhlédlo více než 28 tisíc návštěvníků a výstava byla realizována na celkové brutto výstavní ploše 25.000 m2. Výstava Bydlení 2008 lákala návštěvníky na nové bytové projekty, ale také výhodné hypoteční úvěry a v nemalé míře využívali poradenskou činnost prostřednictvím Asociace realitních kanceláří ČR, Asociace hypotečních makléřů, nebo přímo na stáncích poradenských firem.

Takže pro všechny zájemce o nové byty, domy, pozemky je tu dobrá zpráva - čeká na vás široká nabídka bytových projektů a financování bydlení ve dnech 12. - 15. února na pražském Výstavišti v Holešovicích. Získat zlevněnou vstupenku v hodnotě 50 Kč můžete na www.vystavabydleni.cz. Jste srdečně zváni.