Ve dnech 1. - 4. 10. proběhne již 21. ročník veletrhu hraček ITEA, který nabídne veřejnosti nejen spoustu hraček, stolních a společenských her, kojeneckých potřeb, ale i zajímavý a bohatý doprovodný program. První den veletrhu ve čtvrtek 1. 10. 2009 si mohou děti přijít pro podpis Michala Nesvadby z Kouzelné školky, který bude od 15 hodin na stánku firmy NOE.

VYHRAJTE VSTUPENKY NA TENTO VELETRH - SOUTĚŽ PROBÍHÁ DO 28. 9. 2009

Program je připraven tak, aby si v něm děti nejrůznějšího věku i rozdílných zájmů našly to své. Mohou navštívit divadelní představení, tančit, nechat si pomalovat obličej nebo soutěžit. Děti dostanou u vstupu soutěžní kartu - na té bude vypsaných 8 firem, které připraví zábavné úkoly. Po splnění každého úkolu dostane dítě razítko na kartu a k tomu malý dárek. Po nasbírání všech 8 razítek se vhodí soutěžní karta do slosovacího boxu a vaše dítě dostane sladkou odměnu. Každý den se vylosuje 10 výherců a ti si budou moct vybrat velký dárek.

VYHRAJTE VSTUPENKY NA TENTO VELETRH - SOUTĚŽ PROBÍHÁ DO 28. 9. 2009

„S mašinkou v ZOO“, to je název divadelního představení, které se bude hrát v průběhu veletrhu. Loutkové divadlo zase představí originální loutky Ježíška, starší děti se mohou zúčastnit taneční soutěže o taneční podložku. Soutěž bude probíhat na stánku firmy VISO SPORT. Dále nabídne veletrh ITEA možnost zahrát si na horolezce na připravené lezecké stěně. Nebude chybět ani kreslení a odvážnější děti si budou moct nechat pomalovat i obličej.

VYHRAJTE VSTUPENKY NA TENTO VELETRH - SOUTĚŽ PROBÍHÁ DO 28. 9. 2009

Podzim klepe na dveře, dny se zkracují, a tak příležitostí, kam vyrazit s dětmi, postupně ubývá. Určitě nebude nikdo litovat, když s dětmi ve dnech 1. - 4. 10. 2009 vyrazí do pražského veletržního areálu Letňany na veletrh hraček.