Specializovaná výstava nových možností bydlení s nabídkou bytů, domů a finančních služeb pod názvem Bydlení 2010 proběhne na pražském Výstavišti v Holešovicích v přední části vstupní haly a to v termínu od 11. do 14. února. Návštěvníci na ní naleznou ucelený přehled nabídek jak z oblasti nemovitostí, poradenství o bydlení, finančních služeb, tak i interiérových prvků.

Proč tedy přijít na výstavu?

1. Nabídka více než padesátky zajímavých firem s projekty bydleníUmíte si představit, že za dvě / tři hodiny dokážete stihnout obejít padesátku firem a dovědět se o jejich nabídce? My ano, právě tolik vystavovatelů, nebo odborníků můžete potkat na výstavě. Jsou připravení vám podat podrobné informace.

2. Ukázat nové projekty v bytové výstavěPro všechny, koho zajímají možnosti na trhu nemovitostí, pro ty z vás, kteří hledají bydlení a chtějí si dobře vybrat a zjistit detaily, je určitě velice přínosné přijít a informovat se přímo u developera.

3. Získání bonusů a slev Pro návštěvníky je důležité vědět, že jednotliví vystavovatelé jsou připravení přímo na výstavě nabízet jedinečné slevy a bonusy. Zajímavé – co říkáte?

4. Navštívit stánek Ministerstva pro místní rozvoj ČRKromě developerských projektů, zde také můžete naleznout finanční služby a poradenství. Pro tento účel zde bude několik bankovních domů, kde se bezplatně můžete poradit o vašich možnostech, případně zajít na stánek Asociace českých realitních kanceláří. V letošním roce bude zajímavé navštívit i stánek B15, na kterém bude možnost sejít se s odborníky z Ministerstva pro místní rozvoj ČR.

5. Jiné zajímavosti v areálu Dále zde uvidíte širokou nabídku bytových doplňků, nábytku, drobností do domácnosti na výstavě Pragointerier – new design, která je propojená s výstavou Bydlení. Tradičně zde budou hrnčířské trhy, ukázky a poradenství. Po dobu výstavy probíhají soutěže na výstavních stáncích.

6. Výlet pro celou rodinuKaždoročně se na výstavy: Bydlení a Pragointerier – new design přijede podívat kolem třiceti tisíc návštěvníků, jedná se o akci, kde přichází rodiny se svými dětmi, stráví příjemný čas v areálu výstaviště, pochutnají si na zajímavých specialitách, které zde nabízí drobní výrobci.

7. Přijít můžete za zlevněné vstupnéStačí se jenom zaregistrovat na www.vystavabydleni.cz a můžete získat vstupenku za 50 Kč. Pro rodiny s dětmi zase nabízíme rodinnou vstupenku v hodnotě 200 Kč.