Společnost G SERVIS CZ - největší dodavatel projektů rodinných domů na českém trhu – a její architekt pro vás připraví projekt na míru včetně usazení domu na pozemek a průkazu energetické náročnosti budovy (ENB).

Máte takto jedinečnou možnost využít novinku společnosti G SERVIS, která od 1.1.2012 nabízí zpracování individuálního projektu rodinného domu za 44 900 Kč v jednotné ceně po celé ČR s termínem dodání 22 pracovních dnů! Tato cena obsahuje konzultace a návrh architekta, projekt osazení domu na pozemek a průkaz energetické náročnosti budovy, který potřebujete pro zahájení stavebního řízení.

Zapojte se do soutěže, kterou pořádá časopis a web DŮM & ZAHRADA ve spolupráci se společností G SERVIS CZ.

Výherce získá vlastní, originální a na míru ušitý projekt rodinného domu v hodnotě 44 900 Kč ZDARMA.

Jak se zapojit do soutěže:

  1. soutěžit můžete od 13.12.2011 do 19.2.2012
  2. na e-mail projektzdarma@homedeco.cz pošlete fotografii pozemku, na kterém chcete postavit dům
  3. v e-mailu popište, jak by měl váš dům vypadat, co od něj očekáváte, vysvětlete své speciální požadavky.

Fotografie vítězné parcely s popisem vašeho domu snů bude uveřejněna v časopise Dům a zahrada 4/12, který vychází 13.3.2012. Předání ceny proběhne současně s vyhlášením ankety Top Domy (termín a místo budou včas upřesněny).

Specialisté ze společnosti G SERVIS CZ následně s výhercem domluví podrobnosti.

Kdo vyhrává:

Vítězem se stane majitel parcely, který pošle do soutěže fotografii svého pozemku a nejzajímavější popis svých představ o budoucím domě. Výherce vybere porota složená ze členů a spolupracovníků redakce časopisu Dům a zahrada a architekta společnosti G SERVIS.

Podmínky účasti:

Účastníkem soutěže se může stát každá fyzická osoba s trvalým bydlištěm v České republice starší 18 let, která vlastní stavební parcelu, se kterou se soutěže účastnila. Využití zpracování individuálního projektu zdarma do 2 měsíců od předání výhry.

Výherce musí prokázat při převzetí výhry, že je majitelem stavební parcely, výpisem z katastru nemovitostí. Pozemek se musí nacházet na území ČR.

Výherce se zavazuje, že umožní redakci časopisu Dům a zahrada a společnosti G SERVIS přípravu reportáže z průběhu stavby a návštěvu výsledného domu včetně pořízení foto a video dokumentace. Pokud si soutěžící nepřeje zveřejnit, kde se parcela a dům nacházejí, redakce bude toto přání respektovat.

Další ustanovení se řídí Všeobecnými marketingovými podmínkami na adrese http://www.sanomamedia.cz/o-spolecnosti/vseobecne-marketingove-podminky.html