Brány veletrhu se otevřou již za několik týdnů a vystavovatelé mají poslední příležitost podat přihlášku k účasti. Rozmístění výstavních ploch v levém křídle Průmyslového paláce je již ve finální fázi a nyní je možné vybírat jen z nabídky dosud neobsazených míst. O výstavu i v letošním roce projevila zájem řada firem ze zahraničí. Tentokrát se představí společnosti ze Slovenska, Španělska, Německa, Polska, Maďarska, USA nebo Tchaj-wanu.

Vzhledem k souběhu s ostatními akcemi je veletrh Pragoalarm/Pragosec 2011 určen i pro návštěvníky hledající řešení pro své bydlení od stavby, přes elektro, komunikační a regulační systémy, až po řízení přístupu, zabezpečovací prvky, požární ochranu a pojištění. K dispozici jim bude řada vystavovatelů, kteří jsou schopni navrhnout i zrealizovat vhodné řešení.

Grémium ALARM (AGA) ve spolupráci s Ministerstvem vnitra ČR a dalšími partnery na veletrhu veřejnosti představí preventivní projekt „Rok zabezpečení vozidel“, jehož cílem je přispět ke zlepšení prevence majetkové kriminality v oblasti automobilů. Souběžný veletrh PRAGOINTERIER pak pro návštěvníky připravuje blok zajímavých přednášek, např. o využití solárních panelů v domácnostech a úspoře energie. Na sobotu bude navíc připraven prostor, kde budou celý den probíhat zajímavé ukázky techniky a činnosti Městské Policie, Policie ČR, HZS ČR a Sdružení hasičů ČMS. Ve 14:00 proběhne ukázka vyproštění oběti z havarovaného vozidla a poskytnutí první pomoci. Další zajímavý program se ještě připravuje. Více informací naleznou všichni zájemci na www.pragoalarm.cz.