Svůj nový televizor Hyundai řady 945 si nyní můžete jednoduše přizpůsobit své náladě nebo barevně doladit svému interiéru. Stačí vyměnit jeho přední rámeček za jiný. Rozdíl je, jak jinak než v barvách! V základním provedení je televizor bílý, ale není problém udělat z něj snadno a rychle modrý, červený nebo módní zářivě zelený! Získáte tak neotřelý doplněk – červenou televizi do dívčího království nebo modrý televizor do chlapeckého pokoje. A kdykoliv vás jedna z barev omrzí, není nic jednoduššího, než rámečky prohodit a vyměnit za jinou barvu nebo se vrátit k elegantní bílé.

Barevnou variantu si můžete navíc důvtipně vybrat podle toho, na co se právě díváte. Představte si třeba National Geographic na stylově zelené televizi! Anebo můžete zvolit třeba červený rámeček pro doladění interiéru ložnice ve večerních hodinách. To bude partner teprve koukat!

Stylové televizory s výměnnými barevnými rámečky jsou k dostání v úhlopříčce 56 nebo 61 cm a kromě standardních technických parametrů jsou jedinečné funkcí Record Ready. Díky ní můžete nahrávat DVB-T vysílání na flash disk.

Nová řada televizorů Hyundai, které jsou výjimečné svým variabilním vzhledem, je ideální do dětského pokoje, ložnice, kuchyně, ale i do menšího obýváku. S tímto televizorem tak budete mít „4 televize“ úhlopříčky 22“ jen za 4.590 Kč nebo úhlopříčky 24“ za 5.500 Kč. Televizor je ve FULL HD a nechybí mu ani funkce Record Ready - nahrávání na flash disk nebo HDD.

Více informací získáte na www.hyundai-electronics.cz