Meteostanice Hyundai jsou praktické a díky originálnímu designu se stanou ozdobou každého bytu. Vybrat si můžete z rozmanitých barev, profesionálních i trendy modelů. Pokud zakoupíte vybrané meteostanice Hyundai v předvánočním období, získáte navíc dárek v podobě stylových náramkových hodinek. Nabízí se ve třech barevných provedeních, a to černé, bílé a oranžové. Bonusem je také nadstandardní záruka v délce 40 měsíců, která prokazuje, že meteostanice Hyundai jsou kvalitně a precizně zpracované výrobky.

CO DOKÁŽOU METEOSTANICE

Základní funkce meteostanic jsou zobrazování naprosto přesného radiově řízeného času, vnější a vnitřní teploty, vlhkosti vzduchu, barometrického tlaku a předpovědi počasí pomocí ikon. Vybrané modely dokonce ukazují fáze Měsíce/Slunce, příliv nebo odliv. A mezi modely meteostanic Hyundai najdete i speciality s výjimečnými funkcemi. Například meteostanice s fotorámečkem, připojením k internetu nebo bezdrátovým monitorováním zálivky rostlin.

TROJICE NOVÝCH MODELŮ PRO NÁROČNÉ I MILOVNÍKY DESIGNU

Profesionální model

Hledáte-li profesionála mezi meteostanicemi, sáhněte po modelu Hyundai WSP 2080 R WIND.

Obsahuje programovatelné alarmy pro teplotu, vlhkost, windchill – pocitově vnímanou teplotu, rosný bod, dešťové srážky, rychlost a směr větru a barometrický tlak. Samozřejmostí jsou i základní funkce jako buzení nebo zobrazení data a času.

Trendy model

Milovníci pastelových barev ocení meteostanici Hyundai WSC 2180, která se nabízí v bílém, růžovém, světle modrém a černém provedení. Obsahuje funkce jako měření teploty a vlhkosti, ukazatel optimálního prostředí, předpověď počasí nebo opakované buzení. Meteostanici je možné upevnit na zeď, nebo postavit na stůl.

TROJICE DLOUHODOBĚ OBLÍBENÝCH METEOSTANIC

Minimalistický model s fotorámečkem

Pokud hledáte dárek pro babičky či tetičky, vyberte jim model, který funguje zároveň jako fotorámeček. Na displeji meteostanice Hyundai WSC 2032 si můžete prohlédnout nejen předpověď počasí, ale i fotografie. Zobrazování fotografií formátu JPG umožňuje vstup pro USB, SD, SDHC, MMC karty. Meteostanice zobrazuje podobně jako ostatní modely Hyundai informace o venkovní a vnitřní teplotě, vlhkosti vzduchu a barometrickém tlaku. Ovládat ji můžete i pomocí dálkového ovládání a je k dostání v bílé a černé barvě.

Stylový model v šesti barvách

Rozmanitá barevná provedení nabízí model Hyundai WSC 2909. Vybrat si můžete mezi červenou, oranžovou, modrou, zelenou, bílou a černou variantou tak, aby dokonale ladila s vaším interiérem. Meteostanice se kromě základních funkcí vyjímá ukazatelem Comfort index, který z aktuální teploty a vlhkosti vypočítá a na displeji přehledně zobrazí, zda máte doma optimální prostředí.

Více informací naleznete na www.hyundai-electronics.cz.