Nedávno jste se pochlubila v pořadu VIP Prostřeno překrásně zařízenou kuchyní. Kdo vám pomáhal s výběrem?

Byt v Praze jsem si zařídila sama, ale jediné, co v něm bylo, je právě kuchyně. Nechal ji tam majitel. Moc se mi líbilo, jak ji zbudoval, tak jsem se od ní odrazila a v podobném duchu zařizovala celý byt.

Byla zapotřebí nějaká rekonstrukce, než jste se nastěhovala?

Ne. Přála jsem si novostavbu, protože jsem se chtěla rekonstrukci vyhnout. Přece jen jsem si byt vybírala sama pro sebe a jako holka nejsem tak zručná někde něco vykopat, přezdít apod. To by byl běh na dlouhou trať a já se potřebovala rychle přestěhovat.

Kolik bytů jste obešla, než se vám tento zalíbil?

Na internetu jsem jich viděla mraky, ale na prohlídkách jsem byla asi v pěti bytech. A jen tenhle na mě dýchnul a hned jsem věděla, že v něm chci bydlet. Moc se mi líbil.

Co konkrétně rozhodlo?

Rozhodlo místo, protože se mi vždycky líbily Vinohrady. Už jsem jeden byt na Vinohradech měla, takže jsem se stěhovala v rámci jedné městské části. Také se mi líbí, že je byt situovaný do staré zastávby, do zeleně. Miluji zelenou barvu a procházky přírodou. Výhled mě naprosto uklidňuje.

Na co jste ve svém bytě nejvíce pyšná?

Nejraději mám velkou sedačku v obýváku, na které trávím kromě postele nejvíce času. Ať už si čtu, nebo koukám na televizi. Vždycky jsem toužila mít v bytě mnoho květin, což se mi splnilo. Také jsem pyšná na dvoumetrovou palmu, kterou jsem dostala jako dárek k narozeninám od své sestry.

Jaké barvy ve vašem bytě dominují?

Líbí se mi světlé barvy, takže odstíny světlého dřeva, bílé stěny a mnoho světlezelených doplňků.

O BYDLENÍ CELEBRIT JSTE SI UŽ U NÁS MOHLI PŘEČÍST:

Co byste si chtěla ještě do svého bytu pořídit?

Člověk toho k životu moc nepotřebuje. Ale plánuji ještě velkou vestavěnou skříň, kterou bych si chtěla nechat vyrobit na zakázku. Jinak mám všechno – postel, gauč a televizi.

Uvažujete, že byste se jednou přestěhovala do domku se zahrádkou?

Zatím dávám přednost bytu. Ale čím jsem starší, tím více mě baví zahradničení, nádherně u něj relaxuji. Líbí se mi domek, v kterém jsem vyrůstala ve Frenštátě pod Radhoštěm. Rodiče mají krásnou okrasnou zahradu s několika druhy dřevin, také záhon se zeleninou, kde pěstují sezonní rostliny. Jejich zahrádka se mi moc líbí. Jelikož ráda vařím z čerstvých bylinek, tak je velice pravděpodobné, že se do domečku se zahrádkou jednou přestěhuji.

Vizitka

  • Narodila se ve znamení Kozoroha.
  • Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze.
  • Moderovala pořad Burza pro Českou televizi, teď uvádí hlavní zpravodajství na FTV Prima s Romanem Fojtou.
  • Jejím přítelem je brněnský zpravodaj televize Prima Michal Janotka.
  • Věří, že když si člověk něco přeje, tak se mu to splní. Zrovna má rozečtenou knížku Jak si správně přát.