Žijete v domečku nebo bytě?

S babičkou žijeme v domě, který má pět bytů. Díky tomu vlastně bydlíme v bytě a můžeme na zahrádku, což je velice příjemné.

Kdo o zahrádku pečuje?

Musím se přiznat a stydím se za to, že všechno nechávám na své jednaosmdesátileté babičce. Naposledy mi říkala: „Šárino, musíme jít ostříhat divoké víno. Už se plazí přes plot. Nechci, aby lezlo do ulice.“ Týden mi to musela připomínat, než jsem s ní konečně šla. Za hodinu jsme to měly ostříhané. Občas jí také pomůžu zalít okurky a cukety, co si zasázela, rozhrnout mulčovací kůru nebo posekat trávník. Jinak babička pečuje o zahradu sama, velice pečlivě, takže je moc pěkná.

DALŠÍ ROZHOVORY S CELEBRITAMI NAJDETE ZDE:

Máte ve svém bytě něco, co jste si sama navrhla?

Bohužel jsem ještě nebydlela ve svém vlastním bytě, pořád u někoho, kde už byl byt zařízený. Teď například bydlím v pokojíčku po tátovi a strejdovi. Navíc děda byl architekt, takže celý byt je v jednom stylu. Nemám, jak bych se v něm dál realizovala. Jen jsem si na skříňku vylepila fotky. Navíc nemám touhu tam něco měnit, jsem ráda, že jsem v bytě, na který mám vzpomínky z dětství. Do budoucna ale cítím, že bych ráda bydlela alespoň chvíli sama, abych si vyzkoušela, co se mi líbí. Také toužím mít růžový pokoj, který bude ryze holčičí. Alespoň rok si chci v něm odžít, abych svého budoucího partnera neotravovala s kytičkovanými tapetami a růžovými doplňky.

To je skutečně vaše přání?

Třeba pak zjistím, že nemám vkus na zařizování, ale chci předejít tomu, že svého nastávajícího odradím ještě před svatbou. Musím si to zkusit ve svém bytě, protože když to zkazím, tak si to pak budu vyčítat jen já sama. Takhle jsem svému příteli nalepila do jeho ložnice plastikovou květinu na zeď. Protože mě má rád, tak ji snesl, ale teď už vadí i mně. Chtěla jsem ji sundat, ale bere s sebou omítku. Kdyby mi někdo z čtenářů poradil, jak plastikovou tapetu sundat, aniž bychom pak museli malovat, byla bych velice vděčná.

A uvažujete spíše o bytě, nebo o domečku?

Určitě o bytě. V domečku je moc práce. A já jsem ráda, když umyju nádobí a vyperu prádlo. Byt mi bude naprosto stačit.

Na domácí práce nemáte čas. A co třeba vaření?

Vaření je pro mě záhada. Dlouho jsem se mu bránila, protože pro mě znamenalo stát od rána do večera u plotny a sloužit mužům. Teď se snažím této myšlenky zbavit. Mým vzorem jsou mé babičky, a tatínek, který změnil stravování a dal se na zdravou stravu. Vaří například výborný boršč. Jednou za čas si ráda večer uvařím salát s kuřecím masem, nebo kuřecí steak s rýží a olivovým olejem. Kdybych ale měla vařit každý den, tak jsem v nesnázích.

Vizitka

  • Narodila se ve znamení Býka, ale prý na ni víc sedí Beran.
  • Má vystudovanou konzervatoř a nyní studuje DAMU.
  • Vidět ji můžete v seriálu Ulice a v kině běží Můj vysvlečenej deník.
  • Ráda čte romány, teď má rozečtenou Kafku na pobřeží od Haruki Murakamiho. Ale miluje Stefana Zweiga, od něhož nemůže sehnat Marii Antoinettu a moc ráda by ji měla ve své knihovně.
  • Miluje jízdu na koni, chodí běhat do Šárky a baví ji výlety do přírody.
  • Je nedočkavá.