Co takhle jednou dělat Velikonoce trochu jinak? Trochu barevnější. Trochu zářivější. Udělat je prostě krásné, elegantní, radostné. Máme tady pro vás pár nápadů, jak to zvládnout. V naší fotogalerii například najdete inspiraci na velikonoční věnce tradiční i netradiční. Objevíte tu květinovou výzdobu na stůl, kterou dokážete sami jednoduše vytvořit. Samozřejmě nechybí tipy na netradiční barvení vajíček i na to, jak je pak zužitkovat.

A pokud by vám to bylo málo, podívejte se na náš facebookový profil, kde každou hodinu dáváme jednu další fotku. Sem jsme vybrali třeba postupové návody na netradiční barevná vejce, objevíte tu i fantastická kolednická lízátka, výzdobu, věnce…

velikonoční výzdoba

Dále si dovolíme upozornit na několik našich spřátelených webů, kde najdete další a další zajímavé informace. Pokud chcete opravdu neuvěřitelné množství informací o Velikonocích, velikonoční výzdobě, pečení mazanců a dalších věcech spojených s tímto svátkem, tak zajděte na server www.kafe.cz. Jana s Katkou tady udělaly velký Velikonoční speciál, který je moc zajímavý.

Také se můžete podívat na www.praktickazena.cz, kde je ohromná spousta zajímavých návodů.

Pokud máte rádi kytičky, podívejte se na spřátelený server www.rozkvetladilna.cz nebo její facebookový profil. Tady najdete spousty a spousty krásných květin, aranží a nápadů.