Pro odpočinek

Při výběru pelíšku pro vašeho čtyřnohého miláčka uvažte individuální rysy vašeho pejska nebo kočičky. Samozřejmě záleží na velikosti psa, do svého pelíšku by se měl pohodlně vejít celý, i když vyroste. Zároveň je nutné zohlednit povahové rysy každého zvířátka zvlášť. Bojácnější pejskové se budou cítit lépe v pevnějším a krytém pelechu, zvědavé kočky zase naopak ocení výše umístěné odpočívadlo, odkud budou mít perfektní přehled o dění v celé místnosti.

ČTĚTE TAKÉ:

Pro zábavu

Zvířecí pelíšky by měly vašim miláčkům poskytnout soukromý prostor, kde se budou moci cítit jistě a bezpečně. O to kreativnější můžete být při volbě doplňků, které mají zvířátkům sloužit pro zábavu a relaxaci. Typickým příkladem jsou různé druhy škrabadel pro kočky, speciálně upravené poličky či nábytek na houpání.

Pokud tedy uvažujete, čím vaší kočičce nebo pejskovi zpestřit pobyt v interiéru, nechte se inspirovat naší fotogalerií, kde najdete tipy a nápady na originální pelíšky, pomůcky a nábytek, určený především pro odreagování vašich miláčků.