Soutěž o nejkrásnější velikonoční vajíčko má vítěze. Je jím šestiletý Lukáš, který celou ošatku vajíček sám vyfoukal a namaloval a pak je ještě prodával za symbolické ceny na velikonočním jarmarku ve škole.

"Vajíčka dělal sám i vyfoukl a následně prodával na velikonočním jarmarku ve škole, kde každá třída prodávala za symbolické ceny své výrobky rodičům, babičkám a ostatním."

Na druhém místě se pak umístilo vajíčko z domácích ingrediencí. Čtenáři zde ocenili jednoduchost a inspiraci, se kterou se čtenářka Zlatka z Pardubic pustila do zdobení.

"Letos jsme s dětmi zdobili vajíčka různými ingrediencemi,co jsme našli ve špajzce-těstovinová rýže,čočka,těstoviny,rozinky,různě barevné koření...Děti to moc bavilo a musím říct,že každé vajíčko je originál a vypadá opravdu krásně."

Výhercům gratulujeme a jejich cenu, tedy poukázky na obousměrnou mezinárodní jízdenku - DESTINACE EUROVÍKEND od společnosti Eurolines (celkem v hodnotě 3 000 Kč), jim zašleme. Poukázky lze uplatnit na jízdenky do destinací z nabídky Eurolines (Belgie, Dánsko, Francie, Maďarsko, Německo, Nizozemsko, Rakousko a Velká Británie).

Všem ostatním účastníkům děkujeme a nezoufejte, že jste nevyhráli. Soutěží tu máme připraveno na tento rok mnohem víc!