Český komfort sezení

Jste patrioti? Myslíte si, že český nábytek byl a je kvalitní? Tak to můžeme potvrdit. Firma Böhm pochází z České republiky a specializuje se na kvalitní dezénový čalouněný sedací nábytek. A právě tahle značka má své zastoupení v obchodu Czech Comfort na Revoluční třídě 17 v Praze. Tady najdete opravdu kvalitní a zajímavé sedací soupravy, křesla či pohovky za ceny, které jsou nižší než u západní designové provenience. Navíc se zde prezentují čeští designéři, malíři a najdete tu také prezentaci high-end komponentů pro náročné posluchače.

To nejlepší pro koupelnu i kuchyň

Značku Grohe asi nemusíme představovat. Zato vám představíme nový obchod s kompletním výrobním programem koupelnových baterií, termostatů, sprchových a předstěnových systémů, podomítkových dílů a kuchyňských baterií. GROHELIVE centrum Praha. Všechny výrobky si můžete vyzkoušet, osahat a porovnat jejich technické parametry. Nový obchod najdete na adrese Bělehradská 17B, Praha 4.







Dveře, dveře, samé dveře

Největší výrobce dveří v Česku je jednoznačně Sapeli. A právě tahle firma, která nabízí opravdu ucelenou škálu dveří (ať co do otevírání, tvarů, rozměrů, materiálu, nebo provedení), otevřela v Praze na Černém Mostě velké obchodní centrum, kde můžete vidět celý sortiment jejich výroby. Na výstavní ploše 500 m² prezentuje 60 dveřních kompletů. Sapeli Centrum na Černém Mostě tak následuje podobná místa již otevřená v Jihlavě, Hradci Králové a Olomouci. A do konce roku přibudou ještě dvě centra – jedno v Praze a jedno v Brně.

Titulní foto: Thinkstockphotos.com