Vila, která je nyní k pronájmu, je už několik let velmi oblíbenou destinací mnoha a mnoha lidí z celého světa. Její předností je především umístění. Sice není přímo u moře, ale sousedí s přírodním vodopádem a má výhled do údolí a na Andamanské moře.

Další devizou je její velikost. Podlahová plocha vily je 1100 metrů čtverečných. Šest ložnic má plochu od 30 do 70 m², nejsou to tedy žádné malé pokojíčky. Dále jsou zde dva obývací pokoje, jídelna, či otevřená kuchyně. Všechny pokoje mají ten úžasný výhled. Spodní ložnice má pak výhled i na sedmimetrový vodopád.

A s těmi přednostmi nekončíme. Vždyť dům má parádní bazén s mořskou vodou, jacuzzi, terasu na grilování a také neuvěřitelnou sbírku umění. Ano, slyšíte dobře. Uvnitř totiž najdete díla, která jsou signována jmény jako Warhol, Miró, Picasso. Originály.

Kolik za tento dům chtějí? Za noc to je kolem 14 000 korun (záleží na sezoně). Jenže když si člověk uvědomí, že dům poskytuje dvanáct lůžek (a může jich být i víc), s prodlužujícím se pobytem klesá cena pronájmu, pak se dostaneme třeba na cenu 740 Kč/noc/osobu.

Zdroj: Grand Villa Luxury Time