Na začátku devatenáctého století tento blok domů navrhl architekt John Nash. Nyní jsou v nich ty nejluxusnější byty v Londýně. Je jen pár adres, kde najdete dražší byty. Ale tohle je prostě jedna z adres, které když někdo vysloví, ostatní ví, že tohle si může dovolit jen ten největší boháč.

Carlton House Terrace je střešní byt s podlahovou plochou 861 m². Nachází se v domě, který je extrémně tichý a diskrétní. Samostatné vstupy do bytů zajišťuje jednak nepřetržitá bezpečnostní služba, tak i samostatný výtah. V podzemí je pak rozsáhlá garáž pro tři auta. V podzemí pak má byt ještě nemodernizovaný sklep, který má sám rozlohu 213 m², kde si může majitel zřídit třeba tělocvičnu.

Samotný byt má dvě podlaží. Jsou v nich čtyři ložnice, pět koupelen a dvě profesionální kuchyně. Ostatně k možnostem domu patří i to, že recepční dokáže během hodiny zařídit dojezd nákupu i kuchaře, který z něj následně připraví několikachodové menu.

Zajímavostí bytu jsou i některé prostory, které postrádají klasická okna. Mají totiž střešní světlíky nebo jsou okna decentně zastavěna jakýmisi difuzory světla pro jeho rozptýlení.

Z několika pokojů je vidět třeba Londýnské oko a starý Londýn.

Kdo by měl zájem, může si byt koupit u Sotheby´s Realty. Potřebuje k tomu jen 35 milionů liber, v přepočtu tedy asi 1,225 miliardy korun.