Slavný archiv Franka Zappy známý jako The Vault je nacpaný k prasknutí originálními nahrávkami hudby, rozhovory, koncertními nahrávkami a filmy na 8mm i 35mm páscích. A tenhle archiv je neuvěřitelnou uměleckou kronikou doby Franka Zappy, který měl jako jeden z mála lidí na planetě přístup i k těm největším jménům uměleckého průmyslu. A digitalizaci a tím vlastně i hloubkové prozkoumání tohoto archivu můžete zaplatit buď tím, že na Kickstarteru podpoříte tuto akci malou pomocí, nebo si rovnou koupíte jeho dům za 9 000 000 dolarů.

Z těchto peněz půjde samozřejmě většina peněz jeho rodině. Zas takoví blázni nejsou, aby tolik peněz vyhodili oknem. Ale další část půjde i Alexi Winterovi, který připravuje dokument Who the F@% Is Frank Zappa (Kdo je do@%e Frank Zappa). Tento režisér (jde o nejstahovanějšího autora dokumentů na Napsteru) také pomocí Kickstarteru hledá peníze pro svůj film.

Kdo si dům koupí, dostane kompletně celé sídlo Franka Zappy, včetně jeho slavného nahrávacího studia. Ale dům nabízí třeba bazén, tenisový kurt, dům pro hosty. Samozřejmě, že sbírka The Vault, která je ve sklepení, půjde pryč do muzea. Ovšem ten, kdo si dům koupí, má možnost jako první vstoupit do trezoru a bude samozřejmě zmíněn jak v dokumentu, tak i na následujících výstavách a publikacích o Franku Zappovi, které vzejdou ze sekundárního mecenášství.