Je to nejexkluzivnější místo v Amsterodamu. Hned vedle luxusního obchodního domu Bijenkorf a pětihvězdičkového hotelu Krasnapolsky, odkud bude moci nový majitel využívat služeb komorníka i parkoviště s obsluhou. Justin Bieber se ale hlavně stane sousedem nizozemského královského páru, protože přes náměstí Dam je královský palác.

Dvaadvacetiletá popová hvězda bude bydlet v třípatrovém penthousu, který má čtyři ložnice a čtyři koupelny, krásnou terasu a především výhled na Dam a královský palác. Byt má celkem 1230 metrů čtverečných, a nabídne tak dost prostoru pro zpěvákovy legendární party, které ovšem sousedy většinou dost obtěžují. Už si na něj v USA nejen stěžovali, ale už na něj i poslali policii a dokonce ho i žalovali.

Související články

Justin Bieber byl vidět v Amsterodamu už minulý měsíc, kdy způsobil neuvěřitelné šílenství. Byl spatřen, jak se svým kamarádem Martinem Garrixem (světoznámý holandský DJ) kupuje v místním supermarketu jídlo a pivo. Okamžitě se u něj shlukl dav fanoušků, který ho odmítal nechat odejít. Dnes je pokladna č. 7 v obchodě přímo uctívaná fanynkami a nákupní košík, který použil, je prý dokonce nabízen v internetové aukci.