Céline Dion, úspěšná kanadská zpěvačka, dokázala za svůj dosavadní hudební život nastřádat jmění přesahující 600 milionů dolarů (15 miliard korun). Její singl My Heart Will Go On zná asi každý a alba, na kterém tato píseň vyšla, se prodalo přes 27 milionů kusů.

Céline v současné době vlastní hned několik nemovitostí, z nichž tou nejluxusnější a nejikoničtější je plážový dům na pobřeží Floridy. Ten byl vybudován v roce 2010 pro Céline a její rodinu. Celý pozemek s vilou však už poměrně dlouhou dobu leží na realitním trhu a zpěvačce se jej nedaří prodat. Jeho původní prodejní cena byla 72,5 milionů dolarů, postupně ji však mula snižovat na současných 38,5 milionů.

Rozsáhlý pozemek o rozloze pět a půl akru s pláží o délce přes 126 metrů se nachází na vysoce prestižním Jupiter Islandu na Floridě, kde mají své domy třeba Tiger Woods nebo Alan Jackson. Při výhledu na Atlantský oceán bude vaše soukromí chránit hustá vegetace a vaše bezpečí vysoký plot, který obíhá celý pozemek.

Na pozemku je jednak hlavní rezidence, jednak ještě pět dalších samostatných budov zahrnujících zejména domy pro hosty, ve kterých se mohou vyspat desítky lidí. Céline zřejmě velmi miluje plavání, protože kromě rozlehlého bazénu přímo u domu se pozemkem táhne laguna imitující řeku, kterou mohou ke koupání využít obyvatelé domů pro hosty. Kdo má zájem, může využít i tobogan!

Součástí pozemku je i tenisový kurt, simulované golfové hřiště, jeden celý dům věnovaný jen wellness, domácí kino, plně vybavené fitness centrum a mnoho dalších věcí. To vše samozřejmě v prostředí prvotřídního luxusu, který ospravedlňuje cenovku nemovitosti.