Tato nádherná, luxusní nemovitost se nachází v Ramatuelle, v blízkosti pláží Saint-Tropez a Pampelonne. George Michael ji koupil v roce 1984. V roce 2014 proběhla její rekonstrukce. Nyní je na trhu na prodej za 10,3 milionu liber.

Dům má šest ložnic, velký bazén, vlastní posilovnu a úžasný výhled na moře. V přízemí, kde je i vchod do domu, se nacházejí obývací pokoj s jídelnou, kuchyně a tři ložnice s vlastními koupelnami.

V prvním patře je umístěna hlavní ložnice s vlastní toaletou a koupelnou. Z oken tohoto pokoje uvidíte přes celou zahradu až na moře.

Další dva pokoje pro hosty s koupelnami se nacházejí v úrovni zahrady, kde se rozprostírá velký čtvercový bazén. K němu vedou dvoje schody, u jejichž horní části stojí kamenné sochy lvů. V domě se nacházelo i samostatné nahrávací studio, které si však George Michael odvezl, když nemovitost prodal.

Georgios Kyriacos Panayiotou, uměleckým jménem George Michael, britský zpěvák, skladatel a producent s kyperskými kořeny, byl v letech 1981–1986 členem popové skupiny Wham!. Po jejím rozpadu se vydal na sólovou dráhu. Po celém světě se prodalo více než 85 mil. jeho nahrávek, George Michael byl nejvíce hraným interpretem britských rádií za uplynulých 20 let. Zemřel v noci z neděle 25. na pondělí 26. prosince ve věku 53 let.