Alyson je divákům známá především jako Buffy, přemožitelka upírů, nebo ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Svůj byt v Atlantě, který obývala jen příležitostně, zakoupila v roce 2014 za 810 tisíc dolarů.

Apartmá se nachází v exkluzivní rezidenční čtvrti zvané White Provision Residences v domě s kompletním vybavením pro tu nejlepší klientelu. Je zde bazén, fitness centrum, recepce, parkovací stání nejen pro majitele bytů, ale i pro hosty, stejně jako speciální apartmá určená pro hosty. Kromě toho dům nabízí svým klientům mnoho přidaných úložných prostor k užívání. K samotnému bytu náležejí tři parkovací stání v garáži. Obrovská terasa na střeše domu nejen umožňuje luxusní vyhlídku, ale je možné zde relaxovat nebo se opalovat.

Byt, který má celkovou rozlohu skoro 300 metrů čtverečních, nechala Alyson zrekonstruovat a luxusně vybavit. Ze všech místností je nádherný panoramatický výhled na okolí. V bytě jsou k dispozici tři ložnice s vlastními koupelnami a velký obývací pokoj, který je propojen s kuchyní a jídelnou. V celém bytě procházíte po kvalitní brazilské podlaze z tvrdého dřeva a stěny doplňuje moderní elegantní výzdoba, která podtrhuje jednoduchý, přesto velmi půvabný styl hollywoodské herečky.

Alyson Hannigan však po prodeji tohoto luxusního bytu nezůstane bez domova. Žije totiž většinu času se svým manželem a dcerami v Encinu a kromě toho vlastní i několik nemovitostí v Santa Monice.