Tyler Perry, herec, režisér a scenárista, se rozhodl pro svou rodinu koupit nové a větší sídlo. A to se mu skutečně povedlo! V tomto proskleném “zámku”, který se nachází nedaleko Beverly Hills, na pozemku o celkové rozloze přes čtyři akry, najdete sedm ložnic, jedenáct koupelen, obrovský obývací pokoj, jídelnu a několik menších salonků a jídelních koutků.

Kuchyně je vybavena nejkvalitnějšími spotřebiči a je navržena pro stravování až několika desítek lidí. V obývacím pokoji je také umístěn krb a projektor s filmovým plátnem.

Celý dům je tvořen několika křídly, má ocelovou konstrukci, kterou pokrývají prosklené stěny, čímž do místností proniká spousta světla. Jednotlivá poschodí spojují volně plovoucí schodiště, která zapadají do konceptu moderní architektury. Na zemi leží obklady a podstavce z pravého mramoru.

Vedle vchodu podobnému atriu se nachází zahradní jezírko s kapříky koi, zatímco za domem si můžete odpočinout ve velkém členitém bazénu s malými umělými vodopády, vodním toboganem a umělou jeskyní. Na pozemku se rovněž nachází tenisový kurt nebo venkovní kuchyně užívaná především pro barbecue a různé společenské akce. Na parkovišti je místo až pro třicet aut!