38letá Kelis, známá svým albem „Food“, v němž jsou všechny hity pojmenovány podle jídel, se rozhodla prodat své luxusní sídlo s rozlohou skoro 400 metrů čtverečních, o čtyřech ložnicích s vlastními koupelnami a hostinským domkem opět s vlastní ložnicí a koupelnou.

Z hlavní haly vejdete přímo do okouzlujícího obývacího pokoje s vysokým klenutým stropem a původním kachlovým krbem Batchelder. Sousední jídelna s krásným zámeckým oknem je vzdušná a propojená s elegantní kuchyní, která je vybavená kvalitními spotřebiči. Citronově žlutá linka dovezená až z Francie stojí na černobílé šachovnicové podlaze z pravého mramoru a rovněž strop je obložený mramorovými deskami.

V přízemí se dále nachází malá kancelář s výhledem na dvůr a salonek, vymalovaný šedou barvou vytvářející intimní atmosféru a s originálně vyzdobeným lustrem vyrobeným z trubek.

Na horním poschodí jsou umístěny čtyři dobře vybavené ložnice. V hlavní ložnici majitelky stojí krb v bílém kávovém stylu. K dispozici je také šatna, lodžie s výhledem na západ slunce a koupelna vyzdobená vyhřívanou dlaždicovou podlahou, parní sprchou a retro vanou se zlaceným povrchem. Podkrovní prostory vytvářejí klidné místo pro cvičení jógy nebo působí jako malá „zašívárna“.

Klenutá lodžie osvětlená dvěma lustry z tepaného železa shlíží na víceúrovňový dvorek vybavený kompletní venkovní kuchyní, která obsahuje ručně vyrobené kamenné umyvadlo a zbrusu nový gril. Rozsáhlá terasovitá dlažba vede k dvanáctimetrovému bazénu se slanou vodou a hostinskému domku.