Je to jen něco málo přes dva roky, co se James Corden dostal do většího povědomí diváků díky své vlastní talk show The Late Late Show with James Corden, se kterou slaví velký úspěch. Britský bavič, herec, scenárista, producent, komik a moderátor James Corden právě investoval téměř 10 milionů dolarů do tohoto luxusního sídla s pěti ložnicemi a sedmi koupelnami v moderním Brentwoodu v Los Angeles. James a manželka Julia, která čeká jejich třetí dítě, se již přestěhovali do tohoto dvojpodlažního rodinného domu, který se nachází na pozemku o rozloze více než 4000 metrů čtverečních.

Pár si vybral svůj domov díky úžasnému pocitu soukromí, který jim dům poskytuje. Realitní kanceláře se o této nemovitosti vyjadřují jako o "okouzlujícím anglickém domově a zahradě uprostřed Ameriky", o domě, který má "nadčasovou architekturu, velké přední a zadní zahrady, dokonalý půdorys s více než 860 metry čtverečními obytné plochy".

Impozantní přízemí se může pochlubit nově zrekonstruovaným salonkem a jídelnou s krbem. Dům má knihovnu s dřevěným obložením a velkou místnost, která zahrnuje kuchyňskou linku, jídelnu a obývací pokoj. Tato místnost se otevírá francouzskými okny do bohaté zahrady, včetně stupňovité terasy, jídelní pergoly, velkého trávníku, bazénu a lázní, ohniště a vestavěného grilu na barbecue.

Dům je považován za jednu z nejžádanějších čtvrtí Hollywoodu s hvězdami, jako jsou Gwyneth Paltrow, Cindy Crawford, Harrison Ford a Steven Spielberg, kteří tam rovněž vlastní své domy.