Již od února leží toto nádherné sídlo s výhledem na Středomoří na realitním trhu bez velkého povšimnutí zájemců o bydlení. Charlie Sheen za něj původně požadoval 10 milionů dolarů, nyní se rozhodl, že si vilu ponechá a bude ji alespoň pronajímat. Nemovitost o rozloze téměř 900 metrů čtverečních byla postavena v roce 1992 v exkluzivní čtvrti Mulholland Estates, kde své domy vlastní i celebrity jako DJ Khaled nebo Christina Aguilera.

Dvojice vzrostlých starých stromů s klenutými korunami chrání hlavní vstup do domu, který je tvořen dvojitými dveřmi. Ty vedou do dvoupodlažního foyer, odkud se vine schodiště do horního patra. Ve spodním patře se nachází prostorný obývací pokoj s nádherným velkým krbem, který je propojen s obrovskou hernou a barem, dále kuchyňská linka vybavená špičkovými spotřebiči, spíží, a dokonce i minivýtahem, aby bylo možné potraviny servírovat jednoduše i v horním patře.

Pracovnu je možné snadno přetvořit v ložnici v případě potřeby a pro zábavu je zde také velké dvanáctimístné kino, vybavené skvělým projektorem a plátnem nebo posilovna.

V domě se celkem nachází sedm ložnic se sedmi koupelnami, většina je umístěna v horním patře a byla určena primárně pro potřeby majitele a jeho rodiny. Hlavní ložnice sousedí se samostatnou prostornou šatnou z jedné strany a koupelnou s hlubokou vanou a vířivkou z druhé strany.

Venkovní zahrada je pokryta luxusním, téměř dokonalým anglickým trávníkem, nachází se tu zahradní altán a dva bazény, takže prostoru pro relaxaci je tu opravdu dostatek. Na terase se rovněž nachází venkovní kuchyně s veškerým vybavením pro grilování a zahradní party. Prostorná garáž je určena pro tři auta a stojí z boku hlavní budovy.

Uzavření bočního dvora, lze jednoduše odsunout a odhalit úžasný výhled na zářící osvětlení města. Charlie Sheen vlastnil v oblasti Los Angeles několik nemovitostí. Jednu z nich získala po rozvodu Charlieho bývalá manželka Brooke Muellerová a s ní zde bydlí i jejich dva synové. Tento dům je tedy pro Charlieho zřejmě zbytečně velký a drahý na údržbu, a proto jej chtěl nabídnout k prodeji. Zda se mu to ještě povede, nebo bude muset s cenou dolů, nebo zda se mu podaří najít zájemce o pronájem, ukáže až čas.