Krásný plážový dům se rozhodli pronajmout dědicové po manželce populárního zpěváka Barbaře. Vila o rozloze přes 580 metrů čtverečních nabízí opravdový luxus a veškeré pohodlí.

Sedm ložnic a devět koupelen bohatě stačí pro velkou rodinu i pro návštěvu přátel, ale co každého zájemce musí rozhodně nadchnout, je nádherný výhled na průzračné moře.

Dům stojí jen několik metrů od pláže Broad Beach, s jednoduchýn přístupem na ni i do vody, takže nic nebrání užívat si mořských vln podle libosti.

Ložnice v domě jsou velmi prostorné, vzdušné, s vysokými stropy a celoprosklenými stěnami, kudy proudí dostatek světla. Také obývací pokoj nacházející se ve spodním patře a propojený s velkou jídelnou, kuchyní a barem tvoří pohodlné a útulné bydlení.

Dům má i vlastní výtah mezi jednotlivými patry, vířivku, saunu a malý kadeřnický salonek, venku mezi domem a živým plotem je umístěn menší bazén a na terase, na kterou vcházíte z kuchyně či obývacího pokoje, najdete vestavěný gril, bar a veškeré vybavení pro zahradní party. Z terasy dolů vede zahrada, jež končí až přímo na pláži.

Manželka Franka Sinatry Barbara zemřela minulý rok, ve věku 90 let. Po svém manželovi Frankovi, který zemřel v roce 1998, zdědila mnoho nemovitostí, například v Palm Springs, Beverly Hills nebo v Malibu, takže je možné, že na realitním trhu se objeví ještě některá z nich.