Pokud byste tuhle luxusní realitu chtěli, museli byste si připravit 4,75 milionů dolarů, což je skoro sto milionů korun. To opravdu není málo. Ovšem dostali byste za to sídlo, které má rozlohu 1,14 hektaru a je na exkluzivní adrese.

Bývalá Bond Girl (a také nositelka titulu Nejhorší představitelka Bond Girl) koupila dům hned po rozvodu se svým manželem Charlie Sheenem v roce 2007 za 4,4 milionů dolarů. Už za rok ho ale nabídla k prodeji za 4,25 milionů dolarů. Nakonec nabídku ale stáhla, a naopak investovala do pořádné přestavby. Rekonstrukce v sobě zahrnovala vlastně kompletní změnu domu, přístavbu několika věcí, jako je třeba bar u bazénu, vinotéka apod. Šestiložnicový dům se sedmi koupelnami dostal nové podlahy, kuchyni s mramorovou deskou a troubou na pizzu, efektní jídelnu a také obývací pokoj v tmavém dřevě a s rudými závěsy.

Každopádně po nákladné přestavbě, kdy žila v jednom z bytů svého bývalého manžela v Beverly Hills, se rozhodla dům zase prodat. Psal se rok 2015 a cena byla 7,75 milionů dolarů. Tři roky uběhly a už jsme na výše uvedených 4,75 milionech dolarů. To znamená, že investice do rekonstrukce se zcela určitě nevyplatila.