Poté, co Meryl Streep a její manžel Don Gummer koupili za necelé 4 miliony dolarů nové sídlo v Pasadeně v Kalifornii, objevil se na realitním trhu jejich nádherný byt v Tribeca apartments v River Lofts. Původně jej koupili v roce 2006 za něco přes 10 milionů dolarů, ale po všech rekonstrukcích a vzhledem k momentální situaci na trhu s realitami se jeho cena vyšplhala na téměř dvaapůlkrát tolik.

Na ploše skoro 400 metrů čtverečních najdete čtyři ložnice, z nichž každá má svou vlastní koupelnu. V bytě se nachází ještě jedna menší koupelna blízko obývacího pokoje. Všechny pokoje jsou velmi prostorné, vzdušné a díky velkým oknům od podlahy ke stropu do nich proniká spousta světla. Z místností je vstup na obrovskou terasu s posezením a nádherným výhledem na okolí, zejména řeku Hudson. Terasa je nejen vybavena pohodlným nábytkem, ale Meryl na ní pěstovala spoustu keřů, stromků a květin, takže terasa nyní skýtá příjemně stinná místa, jako byste byli na zahradě a ne uprostřed velkoměsta.

Do bytu vede samostatný výtah, který končí ve vstupní galerii. Z ní se vstupuje přímo do obývacího pokoje propojeného s knihovnou na jedné straně a jídelnou a fantasticky vybavenou kuchyní na straně druhé. V kuchyni se nachází varný ostrov a spotřebiče těch nejdražších značek. Je vidět, že Meryl si potrpěla na opravdu kvalitní výrobky a nehodlala v tomto směru na ničem šetřit.

Hlavní ložnice má k sobě přilehlou nejen koupelnu, jež je obložená pravým mramorem a vybavená vanou a vířivkou, ale také velmi prostornou šatnu, kterou by ocenila mnohá žena.

Meryl Streepová patří mezi nejoblíbenější a nejuznávanější herečky nejen hollywoodského světa. K jejím nejúspěšnějším filmům patří Kramerová versus Kramer, Madisonské mosty, Mamma mia!, Sophiina volba, Ďábel nosí Pradu nebo Železná lady.