Zatímco Jack cestuje se svým otcem po světě kvůli svému seriálu “Ozzyho a Jackovo světové turné”, hledá zájemce, kterým by pronajal své sídlo v Los Angeles, a ti za měsíční nájem dají 16 500 dolarů. Dům se nachází ve čtvrti Studio City v Colfax Meadows, což je relativně klidné místo, kde sídlí mnoho dalších celebrit.

Osbourne zakoupil tento dům s rozlohou 516 metrů čtverečních, s pěti ložnicemi a sedmi koupelnami v roce 2014. V roce 2017 jej poprvé dali s manželkou na trh za 3,45 milionu dolarů. Po měsíci museli jít s cenou dolů, a to na 3,2 milionů dolarů. Nakonec se však manželé rozhodli dům z realitního trhu stáhnout.

V květnu, krátce poté, co Lisa porodila jejich třetí dceru, pár oznámil, že procházejí přátelským rozchodem. Zpočátku byli přesvědčení, že “budeme schopni pokračovat ve svém vztahu jako nejlepší přátelé”, avšak tento výrok se ukázal nereálným poté, co Jack v srpnu při návštěvě domu, ze kterého se odstěhoval, avšak ve kterém zůstala bydlet Lisa s dětmi, napadl nového přítele své bývalé manželky. Jack se nakonec omluvil, a tak nebylo vzneseno žádné obvinění.

O několik týdnů později, již po oficiálním rozvodu slavného páru, se jejich dům znovu objevil na realitním trhu, avšak tentokrát pouze k pronájmu. Dům je nabízen nezařízený, pouze v kuchyni zůstává kuchyňská linka. Obývací pokoj je propojen nejen s kuchyní, ale také jídelnou a tvoří velký otevřený prostor s výhledem do zahrady. Kromě toho se v nemovitosti nachází nahrávací místnost, pracovna a vinný sklep.

Venku na zahradě nechybí ani bazén se slanou vodou, vířivka, dětské hřiště a také krytá terasa s krbem. Dům je považován za ideální místo pro rodinu s dětmi.