Leonardo DiCaprio tráví nyní svůj volný čas většinou na palubě své jachty, ale když byl ještě mladým začínajícím hercem, investoval část svého honoráře, který získal za světově proslulý velkofilm Titanic, do nádherné vily v oblasti Silver Lake poblíž Los Angeles. Zakoupil ji v roce 1999 za necelých 770 tisíc dolarů a nyní by ji rád prodal za více než dvojnásobek.

Je snadné pochopit, proč si herec vybral tuto nemovitost za svůj domov. Dům ve španělském stylu má svůj šarm i díky mnoha dekorativním detailům, které jej ozvláštňují. Dům s rozlohou 356 čtverečních metrů si zachoval mnoho architektonických prvků nezměněných od svého postavení v roce 1931, má podlahy z kvalitního dřeva či parket, trámové stropy, vchod s klenutým stropem a v kuchyních či koupelnách originální kachličky ve středomořském stylu.

V domě se nacházejí čtyři ložnice se čtyřmi koupelnami, velký obývací pokoj s jídelnou, kuchyní, která nepostrádá na zajímavosti, nicméně částečná modernizace by jí jistě prospěla, a také pracovna s vestavěnou knihovnou. V domě, který je rozložen do tří pater, nechybí ani výtah, kterým se dají jednotlivá poschodí obsluhovat.

Krásná francouzská okna vedou na terasu, kde se nachází velký bazén a venkovní posezení, jež je částečně zastřešené. Zde je také umístěný projektor a plátno sloužící k venkovnímu promítání filmů. Na zahradě vedle domu si můžete také všimnout vodní nádrže s fontánkou a s japonskými kapry koi. Garáž vedle domu pojme až tři auta.

Vila není první nemovitostí, kterou DiCaprio prodává. Již před několika lety prodal svůj dům v Malibu, a to za téměř 11 milionů dolarů, a také svůj kalifornský ranč, za který získal více než 2,3 milionu dolarů.