Tuhle krásnou tvář jste mohli vídat, ale spíš slýchat v televizní soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Drobná blondýnka sice nevypadá, ale žije svůj vlastní spokojený život, i když ještě klidně mohla bydlet s maminkou v jejich luxusní vile. Ale už dávno se rozhodla, že bude žít svůj život. Koupila si svůj vlastní vysněný byt, který je blízko k rodičům, takže je může stále navštěvovat. Přesto je to její byt a její život a její dva kocouři.

„Jsem velkou milovnicí zvířat a kočky přímo zbožňuju, takže jako spolubydlící byly pro mě jasnou volbou,“ smála se Anička, která si celý krásný byt zařizovala naprosto sama. Místnosti si ozdobila fotkami svých nejbližších, aby je měla pořád u sebe. „Mám tu i starší fotky, momentky, na které ráda vzpomínám. Když je mi ouvej, mám špatnou náladu, sednu si k nim a koukám na zeď, to mi vždycky pomůže k tomu, aby mi bylo zase dobře,“ prozradila sympatická herečka.

I když doma má fotografie rodičů a stále je navštěvuje, nenechá si do svého bydlení mluvit. Však ani maminka to nedělá. Zná ji a ví, že by se nedala. „Jen mi občas řekne, že někde viděla nějaký kousek nábytku jako takový tip,“ rozpovídala se krásná blondýnka.

Protože její byt je v podkroví, má nádherný výhled do širokého okolí. Každý je z něj unešený. „Ale táta mi říkal, ať si dokoupím klimatizaci, že je to podkrovní byt, že se tam v létě upeču. Smála jsem se tomu, klepala si na čelo, ale teď v těch vedrech jsem se tu opravdu málem uvařila. A to samé s myčkou na nádobí. Nechtěla jsem ji, a jak bych ji teď ocenila,“ dodala Anička.