Letní sídlo, které bylo postaveno v roce 1796, je nyní na realitním trhu za 13,5 milionu dolarů. Prezident Arthur, jenž zastával svoji funkci v letech 1881-1885, tu pobýval velmi často, když opouštěl Washington, D.C. a hledal klidné útočiště k odpočinku.

Třípodlažní vila prošla kompletní rekonstrukcí pod taktovkou architekta Stevena Gambrela a také několikrát změnila majitele. Jejími současnými vlastníky jsou módní magnát a zakladatel oděvního řetězce Esprit Jürgen Friedrich a jeho partnerka Anke Beck Friedrich, kteří vilu zakoupili v roce 2014 za „směšných“ 3,5 milionu dolarů. Po rekonstrukci před dvěma lety se ji poprvé snažili prodat za více než 14 milionů, což se jim však nepovedlo, a tak nyní přicházejí s výhodnější nabídkou.

Předtím, než manželé Friedrichovi vilu zakoupili, byla v havarijním stavu, nyní na fotkách můžete vidět její velkou proměnu, proto požadovaná cena není zřejmě nijak velmi nadsazená. Kromě samotného domu zvelebili i zahradu, která je nyní nádherným místem k odpočinku i zahradním oslavám.

Dům o rozloze téměř 550 metrů má v současné době šest ložnic a pět koupelen, nachází se na rozlehlém pozemku a kromě velké zahrady nabízí i prostornou terasu, venkovní bazén a před domem rozlehlé nádvoří s přístupovou cestou.

V přízemí jsou umístěny hlavní místnosti domu, tedy kuchyně, jež je vybavena zařízením na nejvyšší úrovni a je propojena s jídelnou. Dále obývací pokoj, jemuž dominuje starožitný krb, knihovna (rovněž s krbem) a ještě jedna společenská místnost. Z obou pokojů vedou dveře přímo na terasu a k bazénu.

Ložnice jsou všechny umístěny ve druhém a třetím patře. V podzemí pak najdete nejen výborně zařízený vinný sklep, ale také mediální místnost, sloužící jako soukromé kino, jež je vybaveno moderním zvukovým systémem značky Sonos.

Chester A. Arthur byl původně viceprezidentem ve vládě prezidenta Jamese Garfielda. Ten byl však krátce po zvolení do svého prvního funkčního období zavražděn a Arthur pak nastoupil na jeho místo. Byl známý svým vkusem a zájmem o módu a interiéry, proto byl často přezdíván jako „Gentleman Boss“ nebo „Elegantní Arthur“. Protože také rád rybařil, jeho záliba jej přivedla až sem do oblasti Sag Harbour, kde bylo příležitostí k rybaření více než dost. Jeho vlastnictví této nemovitosti připomíná i pamětní deska na domě: „Pres. C.A. Arthur Summer Retreat.“