Herečka a hvězda, která získala mnohá ocenění, Olivia Newton-John a její manžel John Easterling se rozhodli dát na trh svou velmi milovanou farmu, a to po čtyřiceti letech, kdy byli jejími vlastníky. Zakoupili ji v 80. letech krátce po natáčení muzikálu Pomáda.

Třípatrový francouzsky inspirovaný venkovský dům, rozkládající se na 187 akrech, má jedinečný výhled na okolní park. „Nádherný pohled z farmy na celé okolí je tak úchvatný a naprosto si získal mé srdce po celá ta léta,“ říká Newton-John. „136 akrů luk a lesů nám nabízí úplné soukromí a klidnou uklidňující energii. V sousedství se nachází prastarý deštný prales, ze kterého se ráno ozývá zpěv ptáků. Je to kouzelné místo, které je domovem mnoha různých druhů divoké zvěře.“

Nyní, když Olivia, pokud přijede do Austrálie, stále více času tráví v resortu Gaia Retreat a Spa v Hinterlands v Byron Bay, který pomáhala spoluzakládat, rozhodli se manželé, že je zbytečné udržovat tu dvě nemovitosti, a proto chtějí pro farmu najít nového majitele, který by stejně jako oni ocenil krásu a kouzlo tohoto místa.

Čtyřnásobná vítězka Grammy přestavěla hlavní dům v roce 2002, čímž vytvořila Francií inspirované venkovské sídlo se třemi ložnicemi a velkou jídelnou. V rustikálním interiéru jsou položeny dřevěné podlahy a fosilní stěny, které obsahují kousky skořápek a oblázky, jež byly shromážděny z nedalekých pláží. Středomořský styl je patrný také na vnější přístupové cestě a venkovní terase.

V obývacím pokoji jsou vysoké stropy s přiznaným trámovím, které společně s francouzskými okny celý prostor velmi prosvětlují. Místnosti dominuje velký krb a moderní lustr. Kuchyň rovněž ve venkovském stylu je vybavena plynovými spotřebiči a prostornou kuchyňskou linkou. Má vlastní komoru, takže úložného prostoru je tu víc než dost. Vejde se sem dokonce i jídelní stůl. Dřevěné skříňky a kvalitní dřez značky Belfast udávají kuchyni velmi elegantní vzhled.

Dům také zahrnuje samostatné čtyřpokojové apartmá pro hosty, které je přístupné z boční strany domu. Velká terasa nabízí dostatek místa k odpočinku a výhledu na krásná panoramata. Je to ideální místo pro zábavu, party a grilování. U domu se rovněž nachází velká kůlna, sklad a dílna.

Pozemky deštného pralesa také zahrnují dvě nádherné přehrady, přírodní vodopád a potok, jenž prochází pozemkem. Na vlastním pozemku také Olivia s manželem vysadili za dobu, co farmu vlastní, 10 000 nových stromů!

Jak se hvězda nechala slyšet, resort Gaia vybudovala, aby zde s přáteli mohla trávit dobu, kdy bude již „na odpočinku“. „Teď jsou ty roky tady a my si to užíváme,“ řekla Olivia pro média, „ale v důsledku toho už na farmu nemám dostatek času.“