Své sídlo v Beverly Hills prodává Orlando Bloom za částku 8,9 milionu dolarů, což je o 1,9 milionu více, než za co jej před dvěma lety koupil. Jednopatrová rozlehlá rezidence má čtyři ložnice, obývací pokoj a vyniká jednoduchou elegancí, vzdušností a prostorností. Užitná plocha domu je téměř 400 metrů čtverečních. Jednotlivé místnosti jsou velmi moderně a vkusně vybaveny a všechny jsou laděny do světlých pastelových barev, zejména šedé, krémové a žluté, v kombinaci s neutrální bílou.

Velká sedací souprava nacházející se v obývacím pokoji je jakoby zapuštěna do země a propojuje tuto místnost s jídelnou, kde se nachází velký lesklý bílý stůl pro devět lidí. Za jídelním koutem je umístěna prostorná a těmi nejmodernějšími spotřebiči vybavená kuchyně. Celá hlavní stěna obývacího pokoje a jídelny je prosklená od země ke stropu a dveře odtud vedou přímo na terasu, kde je venkovní bazén.

Na terasu vedou i dveře jedné z ložnic, zatímco ostatní ložnice mají přístup na zadní terasy a výhled do okolní zeleně. Venkovní posezení zajišťují pohodlné sedací soupravy a lehátka umístěná přímo u bazénu.

Na terasu rovněž vedou dveře z další místnosti, kterou bychom mohli nazvat jako druhý obývací pokoj nebo také odpočinková místnost. I zde je umístěna velká sedací souprava ve stejných barvách jako ta v hlavním obývacím pokoji, tato je rozložena kolem velké ploché obrazovky, takže zatímco v obývacím pokoji je možné vést společenskou zábavu, zde může zbytek osazenstva nerušeně sledovat filmy, aniž by kdokoli rušil ostatní.

Navzdory poměrně nenápadnému hlavnímu vstupu je rezidence obklopena a chráněna z jedné strany velkými kopci s bujnou vegetací a z druhé strany má její majitel přímo dechberoucí výhled na Tichý oceán. Francouzská okna se nacházejí ve všech místnostech, a to dokonce i ve čtyřech koupelnách, jež jsou rovněž orientovány směrem do zadní části domu, proto se obyvatelé domu mohou sprchovat nebo si dopřávat vanu, aniž by byli rušeni zvědavými pohledy kohokoli zvenku.

Venkovní terasa, jež vede kolem celého domu, je vybudována z kvalitního dřeva a na většině míst je zastřešena, takže není problém dopřávat si venkovního odpočinku i přes případnou nepřízeň počasí. Rovněž podlahy v interiéru jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, čímže se venkovní a vnitřní prostory opticky jakoby propojují a doplňují. Závěsy v místnostech je možné večer zatáhnout, a vytvořit tak více soukromí a izolovat interiér od okolního světla.

Přestože je celý dům na první pohled velmi jednoduše, až minimalisticky vybaven, nechybí tu šatny s dostatkem úložných prostor, což umožňuje nepřecpat nábytkem hlavní místnosti.

Kam se budou snoubenci společně stěhovat, není ještě úplně jasné, ale jistě nám brzy představí své společné hnízdečko lásky.