Hollywoodský herec, známý díky svým filmům, jako např. Smrtonosná past, 12 opic, Pátý element nebo Armagedon, možná nyní bude prodejcem nejdražší nemovitosti na ostrovech Turks a Caicos v Karibiku. Jeho luxusní sídlo na ostrově Parrot Cay (Papouščí ostrůvek) se nachází na pozemku o devíti akrech a má výhled přímo na pobřeží azurového moře. Leží v chráněné zátoce Rocky Point Bay a je orientováno západním směrem, takže zde večer mohou majitelé pozorovat západ slunce.

Nemovitost je rozdělena do tří domů s celkovou užitnou plochou téměř 1800 metrů čtverečních. Celkem je zde k užívání 11 ložnic (pět ložnic v hlavní budově a po třech ložnicích v domcích pro hosty) a 12 koupelen! K dispozici jsou i čtyři bazény, pokud tedy majitelé nedají přednost koupání přímo v nádherně čisté mořské vodě, neboť pláž je od domu, co by kamenem dohodil.

Hlavní dům má rozlohu skoro 680 metrů čtverečních a obklopuje jej bazén o rozloze 250 metrů čtverečních. Hlavní apartmá zaujímá celé druhé patro a nabízí nádherný výhled na oceán. V místnosti jsou klenuté stropy a je vybavena jen minimem nábytku, takže ještě více vynikne její velký prostor. Hlavní koupelna přiléhající k apartmánu má velkou dešťovou sprchu a volně stojící vanu. Apartmá je obklopeno terasami, kde je možné odpočívat a povečeřet při západu slunce.

Terasy kolem bazénů jsou velmi prostorné, nachází se zde spousta lehátek a dalších kusů zahradního nábytku určených k příjemné relaxaci, je zde ideální místo na zahradní party a grilování. Palmy okolo skýtají příjemný stín.

V hlavní budově se také nachází soukromé a moderní technikou vybavené kino s velkým projektorem a plátnem, tělocvična na jógu a menší fitness.

K pozemkům nemovitosti patří také písečná příjezdová cesta a tropické terénní úpravy, včetně kokosových, banánových a papájových stromů. Součástí je rovněž pláž o délce 340 metrů, plážový pavilon, kabiny a dětské hřiště s pirátskou lodí.

Parrot Cay je místem, na kterém se nachází jen několik soukromých rezidencí zajímavých či vysoce postavených osobností, jako jsou módní návrhářka Donna Karan, bývalá americká modelka, herečka a dnes velmi úspěšná podnikatelka Christie Brinkley, Rolling Stones nebo Keith Richards. Bruce Willis zde koupil pozemek s nemovitostí v roce 2000 a během čtyř let provedl mnoho rekonstrukcí a úprav.