Nově postavená moderní vila na západním pobřeží Brentwoodu v L. A. vyšla majitele na 6,2 milionu dolarů. Na ploše kolem 500 metrů čtverečních se nacházejí čtyři ložnice s pěti koupelnami. Trey Parker, několikanásobný držitel ceny Emmy, který byl v roce 2000 nominován na Oscara, hledal nové sídlo, kam by se přestěhoval po právě probíhajícím rozvodu se svou ženou Boogie Tillmon, s níž žil více než pět let.

Nádherný vzdušný prostor vily, který je velkoryse dimenzován v každé místnosti, prošel špičkovými povrchovými úpravami, jako jsou například kvalitní dubové podlahové krytiny nebo obložení v koupelnách z nejkvalitnějšího mramoru.

V obývacím pokoji se nachází kamenný krb, který pokoji dominuje. Na tuto místnost navazuje formální jídelna s proskleným bezrámovým vinným sklípkem a jídelním stolem pro deset osob. Designová kuchyně má pracovní desky z pravého křemene a centrální varný ostrov. Je vybavena nejkvalitnějšími spotřebiči a spoustou úložných prostor. V přízemí se ještě nachází pracovna, zatímco všechny ložnice jsou umístěny v horním patře. V hlavní ložnici najdeme další vestavěný krb a k pokoji přiléhá prostorná koupelna s dešťovou sprchou a balkon s výhledem na terasu s bazénem.

Na pozemku se kromě hlavní budovy nachází také menší studio na jógu, jež přiléhá z druhé strany k venkovnímu bazénu. Kromě něj je tu i vířivka a terasa určená pro odpočinek. Celý pozemek je obehnán vysokým plotem zajišťujícím dostatek soukromí.

Trey Parker, 49, spoluzakladatel Městečka South Park, jež vytvořil ve spolupráci s Mattem Stonem v roce 1997, si připsal také kredity za „Orgazmo“ a „Knihu Mormonovu“, za kterou získal cenu Grammy.