Basketbal zřejmě nebude jediným polem, na kterém může hvězda NBA ukázat svůj talent. Teď se projevuje i jeho nadání pro spekulaci s nemovitostmi. Kevin Durant totiž prodává své přímořské sídlo v Malibu a cena, kterou za ně požaduje, je téměř o 1,5 milionu dolarů více, než je částka, kterou za toto sídlo zaplatil před rokem.

Durant koupil čtyřpokojový dům se šesti koupelnami za 12,05 milionu dolarů v dubnu 2018 a nyní ho zařadil za 13,495 milionu dolarů.

Elegantní a luxusní rezidence na soukromé, uzavřené ulici má rozlohu téměř 510 čtverečních metrů, je rozdělena do několika poschodí. Dům byl postaven v roce 1976 a před šesti lety rozsáhle přestavěn. Ve skvěle zařízené a vybavené kuchyni leží podlahy z francouzského dubu a pracovní desky jsou zhotoveny z mramoru pocházejícího až z Kalkaty.

Klenuté stropy, jež najdeme téměř ve všech místnostech, otevřený půdorys a posuvné prosklené stěny s výhledem na pláž Broad Beach dělají z tohoto luxusního domova světlé a vzdušné místo plné slunečních paprsků a jakési plážové pohody. Dům je vybaven spíše minimalisticky, ale díky doplňkům, jako jsou kusové koberečky, semišová křesla, polštáře atd., působí velmi útulně a rozhodně ne chladně.

K dalšímu vybavení této nádherné vily patří venkovní vířivka přímo na terase, knihovna, menší soukromé kino, vinotéka v podobě celé stěny v obývacím pokoji, tělocvična a výtah, který jezdí mezi jednotlivými patry. Poschodí jsou samozřejmě propojena i velmi elegantním jednoduchým schodištěm.

Durant, kterému je nyní 30 let, je desátým nejvýše placeným hráčem v NBA a podle ESPN má plat 30 milionů dolarů. Bez ohledu na osobní důvody pro Durantův prodej této vily se mezi fanoušky rojí různé spekulace a fámy, jako například, že se Durant chystá podepsat smlouvu s newyorskými Knicks, jakmile skončí letošní sezona.