Jen několik bloků od svého současného příbytku si Adele koupila novou vilu, a to za 10,65 milionu dolarů. Nemovitost se nachází v oblasti, kde své domy mají i další celebrity, jako například Katy Perry, Jennifer Lawrence, Penélope Cruz, Cameron Diaz a Ashton Kutcher.

Nový dům z poloviny minulého století, ve kterém se nachází pět ložnic a šest koupelen, vypadá zvenku spíše nenápadně. Jeho exteriér však zahrnuje prostorný dvůr, garáž a tři široké schody vedoucí k předním dveřím. Původní stavba, postavená na počátku šedesátých let architektem Edwinem Fieldsem, přesahovala 240 čtverečních metrů, ale později, během 80. let minulého století, byla rozšířena na mnohem luxusnějších 600 čtverečních metrů užitné plochy.

Uvnitř domu je prostorný obývací pokoj s krbem na dřevo v jednom rohu a celou stěnou tvořenou skleněnými dveřmi, které se otevírají na dlážděnou terasu vedoucí k bazénu. Výjimečně světlá kuchyně se vyznačuje řadou světel a také střešními okny, jež jsou umístěna nad středovým pracovním ostrůvkem. Na něj i na kuchyňskou linku byla položena kvalitní žulová pracovní deska. Dřevěné skříňky jsou starší, ale velmi kvalitní a retro zelená kachlová stěna dodává místnosti nádech útulnosti. Knihovna, jež je rozmístěna téměř po celém přízemí, se může pochlubit impozantní sbírkou regálů od podlahy ke stropu, které pojmou přibližně 2000 svazků.

V hořejším patře je prostorné apartmá coby hlavní ložnice ideálním místem pro klidný odpočinek. Příjemný prostor zahrnuje vysoké stropy, posezení, moderní krb, vestavěné regály a vlastní terasu s výhledem do dvora. Koupelna je pokrytá kobercem, s vyvýšenou vanou ve stylu vířivky a mramorově zdobenou toaletou. V domě se také nachází malé nahrávací studio, dílna, domácí kancelář s velkými obrazovými okny a fitness centrum s koberci. Zahrada působí jako klidná oáza s bazénem a velkým, dobře udržovaným zeleným trávníkem.

Současný domov Adele, který v roce 2016 zakoupila za 9,5 milionu dolarů, je podobně vybavený, i když o něco velkolepěji. Je vybaven čtyřmi ložnicemi a šesti koupelnami rozloženými na ploše 650 čtverečních metrů a je umístěn za vysokou kamennou zdí a bezpečnostní branou.