Princovo luxusní sídlo se dvěma plážemi, které se rozkládá na pozemku o šesti akrech, našlo svého kupce tři roky po smrti rockové hvězdy. Vila se rozkládá v souostroví Turks a Caicos a kromě soukromých pláží má také soukromé kino a velký venkovní bazén.

Nádherný atol, na jehož samém konci vila leží, je známý svou křišťálově průzračnou vodou a bílými písečnými plážemi. Když si Prince v roce 2010 tuto vilu kupoval, nechal příjezdovou cestu vybarvit fialovou barvou, neboť evokuje jeho slavnou píseň The Purple Rain, a pojmenoval ji The Purple drive.

V hlavní budově se nachází šest ložnic, další dvě se nacházejí v dvoupatrovém domku pro hosty a dvě v domku pro personál. V zahradě je kromě velkého bazénu postaven i tenisový kurt a tropická zahrada. U vody si zpěvák nechal vybudovat přístav pro svou loď.

Master suit, tedy hlavní apartmán ve vile, je vybaven dvěma šatnami, dvěma ložnicemi s velkou koupelnou, jídelnou a kuchyní, krytou terasou s barem, posilovnou, domácím kinem a velkým vstupním foyer. V připojeném křídle pro hosty se nacházejí další dvě ložnice se společným balkonem.

Podle realitní kanceláře Regency-Christie, která se na prodej domu specializovala, patří Princova vila k nejkrásnějším nemovitostem v oblasti. Zástupce kanceláře Robert Greenwood řekl médiím: „Prince pobýval často ve vile, zejména během oslav Nového roku, kdy zde bývaly velkolepé oslavy. Na některých z nich vystupovala i legenda sama. Nicméně on vždy zůstal rezervovaný a skromný, na rozdíl od řady celebrit žijících v Turks a Caicos, které jsou neustále a rády v centru pozornosti.“

Prince, narozený jako Prince Rogers Nelson, zemřel ve svém domě v Paisley parku v Chanhassenu, v Minnesotě, 21. dubna 2016. Zpěvák zemřel na předávkování fentanylem, který si podal sám, podle pitevní zprávy vydávané úřadem Midwest Medical Examiner, byla smrt 57letého zpěváka označena jako nehoda.