Nádherná vila na nádherném místě – tak by se jednoduše dalo shrnout sídlo Domenica Dolceho a Stefana Gabbany, které stojí na ostrově Stromboli, přímo u okraje útesu s výhledem na oceán. Z jedné strany vidíte přímo na oceán, z druhé strany se naskýtá pohled na ostrov, na němž se jako dominanta tyčí stále aktivní sopka Iddu. Toto místo si slavná dvojice v 90. letech vybrala a trávila zde pravidelně část léta s přáteli. Jejich hosty byly např. Naomi Campbell, Emilia Clarke a Madonna. I po jejich partnerském rozchodu v roce 2005 si vilu ponechali jako pracovní partneři a přátelé a využívali ji jako místo k odpočinku i k práci.

Samotná vila je zařízena jedinečnými předměty pocházejícími z jejich návrhářské dílny, textilie značky Dolce & Gabbana se nacházejí na potazích, nábytku i jako dekorativní prvky. Interiéry jsou doplněny různými uměleckými kousky z dílen místních umělců a řemeslníků.

Každá ložnice je vyvedena v jiném barevném motivu a originálně ozdobena. V obývacím pokoji si můžete všimnout nádherné mozaikové zdi, která je laděna ve středozemním stylu a kontrastuje s šedozelenou barvou pokoje. Mnoho pokojů má coby dekoraci ručně malovanou majoliku, tedy lišty zdobící stěny, zejména podél dveří, i podlahy.

Celkem se zde nachází sedm ložnic a devět koupelen (každá z nich má obložení z lávového kamene). Nejen interiér, ale i venkovní plochy jsou velmi útulné a nabízejí četná zákoutí pro odpočinek. Zahrada i dvůr jsou zcela ve středozemním stylu, rovněž rostliny zde zasazené vkusně zapadají do celkového ladění domu.

Pro návštěvy (nejen) z řad celebrit je na ostrově také postaven vlastní heliport, takže je myšleno opravdu na každý detail.

Není znám pravý důvod, proč se současní majitelé vily po tolika letech zbavují. Nemovitost využívali nejen jako odpočinkové letní sídlo, ale společně zde i pracovali a pracují. Kromě tohoto domu vlastní Dolce a Gabbana ještě vily v Portofinu a v Monte Carlu.