Kunal Nayyar, jedna z hvězd astronomicky úspěšného sitcomu „Teorie velkého třesku“, a snad díky tomu i již několik let jeden z nejvýraznějších televizních herců zainvestoval a pořídil si dům v tudorovském stylu v historické čtvrti Hancock Park v Los Angeles.

Že se jedná o dobrou investici, potvrzují i informace z realitního trhu, podle nějž Nayyara stála nemovitost, která patřila prominentnímu právníkovi Aaronu Rosenbergovi, o jeden a půl milionu dolarů méně, než byla její původní cena v roce 2014, kdy ji Rosenberg zakoupil.

Nádherné sídlo stojící téměř na akrovém pozemku bylo postaveno ve 20. letech minulého století. Jedním z jeho majitelů byl dokonce herec Nicolas Cage, který jej zakoupil v roce 2001, a to za 2,7 milionu dolarů pro svou bývalou přítelkyni a matku svého nejstaršího syna Christinu Fultonovou. Bohužel pro Christinu se Nicolas Cage dostal v roce 2010 do složité finanční situace, kterou řešil prodejem několika svých nemovitostí včetně této, a tak se sídlo dostalo do rukou právníka Aarona Rosenberga.

Ten nechal v domě, jenž má užitnou plochu téměř 700 metrů čtverečních, provést několik velkých přestaveb a renovací a rovněž nechal sídlo zvětšit. Nyní se zde nachází celkem pět ložnic, sedm koupelen a na pozemku jsou kromě hlavní budovy ještě dva domky pro hosty, větší kolem 90 metrů čtverečních a menší má necelých 50 metrů čtverečních. Další budovou v blízkosti je samostatný fitness pavilon.

V hlavní budově vstoupíte do velkého foyer propojujícího dvě poschodí pomocí točitého elegantního schodiště a velkých prosklených oken s kosočtvercovými okenními tabulemi. Zatímco ložnice jsou umístěny v horním poschodí, v přízemí najdete formální obývací pokoj a jídelnu s francouzskými dveřmi vedoucími na hlavní terasu.

Obývacímu pokoji vévodí nádherný krb s vyřezávaným dřevěným obložením. Kromě hlavní jídelny, jež je laděna do modrých odstínů v kombinaci s dřevem a která pojme osm lidí, se přímo v kuchyni nachází jídelní snídaňový kout pro dalších minimálně osm lidí a rovněž pohodlné posezení nabízí kombinace baru a varného ostrůvku. Špičková rodinná kuchyně, která je kolem obrovského mramorového ostrova se snack barem uspořádána, je vybavena špičkovými spotřebiči.

Všechny místnosti vynikají velkým prostorem, vzdušností a neotřelou elegancí. Za pozornost stojí nádherná panelová knihovna s bohatě vybavenými policemi knih od podlahy ke stropu. Světlý rodinný pokoj v sobě snoubí klasiku s moderním stylem. Na jedné stěně stojí opět tradiční dekorovaný krb a přímo naproti němu je umístěna vestavěná velmi moderní televize. Nicméně ani tento stylový rozpor zde nepůsobí nijak rušivým dojmem.

Ložnice pro hosty v hlavním domě jsou pohodlné a velikostně více než vyhovující, avšak nejsou ničím ve srovnání s luxusním hlavním apartmá, které zaujímá polovinu horního patra, neboť k němu patří přilehlá pracovna, dvě vestavěné šatny a koupelna. Nachází se v něm rovněž dva krby, jeden v samotné hlavní místnosti a druhý – mramorový – v zrcadlové koupelně.

Otevřená cihlová terasa se zakrytou verandou nabízí výhled na pěstěný trávník a blízkou zahradu, v níž můžete odpočívat ve stínu stromů. Zahrada je protkána dlážděnými cestami vedoucími k bazénu a lázním, ale také k domkům pro hosty a k fitness pavilonu.

Indicko-britský herec a jeho manželka, herečka, modelka a bývalá královna krásy Neha Kapur, jsou také majiteli toskánské vily, která se nachází v oblasti Nichols Canyon v Los Angeles. Tu zakoupili na začátku roku 2012 za 2,9 milionu USD.