Krátce po svém rozchodu s partnerem – hercem, komikem a zpěvákem – Jamiem Foxxem se Katie Holmes rozhodla začít úplně znova, a to i v novém bydlení. Prodává tedy dům, kde s Foxxem žili a který před pěti lety koupila za necelé 4 miliony dolarů.

Toto nádherné sídlo se nachází v Calabasasu, který je domovem hvězd jako Travis Barker, Gary Sinise a také mnoha z rodiny Kardashianů, a je obklopené půlhektarovým pozemkem, který je částečně ve svahu, čímž vytváří přirozenou ochranu domu před zvědavci. Zahrada kolem budovy je ve středomořském stylu a na rozsáhlé terase najdeme venkovní kuchyni a celé zařízení pro zahradní party, venkovní posezení a také elegantní bazén s tryskami a whirlpoolem.

Dům ve tvaru písmene H má jeden ze vstupů na již zmíněnou terasu, druhý vstup vede k tenisovému kurtu a garáži. Prošel několika významnými rekonstrukcemi, nicméně si zachoval svůj původní tudorovský ráz.

Na užitné ploše 600 metrů čtverečních se nachází šest ložnic a sedm koupelen (jedna je poloviční), formální obývací pokoj s jídelnou, luxusně vybavená kuchyně a rodinný pokoj. Prostory jsou naplněny přirozeným světlem, které dovnitř vniká velkými francouzskými okny, obývací a rodinný pokoj mají spolu s jídelnou kromě toho ještě velké francouzské dveře vedoucí na terasu. Rovněž vysoké stropy zejména v hale a spodních místnostech dodávají domu vzdušnost a lehkost. Pravé dřevěné podlahy, točité dřevěné schodiště spojující obě patra a luxusní vybavení domácnosti pak propůjčují domu výraz elegantního stylu.

Velkým benefitem domu je spousta úložných prostor a také další potřebné místnosti, jako jsou prádelna, velká spíž, posilovna, kino a knihovna. To uspokojí i náročné zájemce o moderní a všestranné bydlení.

V horním patře se nacházejí ložnice včetně hlavního apartmá, zvaného master suite, jehož součástí je vlastní luxusně zařízená koupelna, prostorná šatna a také malý soukromý salonek. Z tohoto apartmá vede vstup na horní terasu, odkud je nádherný výhled na okolní rezidence.

Další ložnice lze využít pro členy domácnosti nebo jako hostinské pokoje. Každá z nich má k sobě přiléhající koupelnu, jež je moderně a elegantně vybavena vanou nebo sprchou.

Podle dostupných informací herečka vlastní ještě další dvě nemovitosti ve městě Chelsea (pozor, neplést si s londýnskou čtvrtí☺) ve státě Oklahoma, takže je velmi možné, že její kroky budou nyní směřovat na východ do některé z jejích rezidencí.