Původní cena, za kterou 31letý zpěvák sídlo kupoval, byla 430 000 dolarů. Nyní doufá, že jej prodá za 600 tisíc. Zvýšení ceny obhajuje. V domě prý provedl několik větších renovací a také investoval dost peněz do vybavení.

Kontroverzní zpěvák oznámil fanouškům na Twitteru: „Jsem pronásledován stalkery gangu BSB, a proto se musím odstěhovat.“

Jeho dům o rozloze 260 metrů čtverečních, který se nachází ve čtvrti Quartz Hill, byl postaven v 90. letech minulého století. Může se pochlubit otevřeným půdorysem s formálním obývacím pokojem, formální jídelnou, prostorným rodinným pokojem a kuchyní v hlavním patře. V prostorné kuchyni najdete žulové desky a modernizované spotřebiče z nerezové oceli.

V horním poschodí najdeme hrací studio a pracovnu s vestavěným psacím stolem. Apartmá s ložnicemi mají vlastní koupelny se samostatnou vanou i sprchou a u hlavního apartmá je i velká šatna! Venku v zadní části zahrady, jež nesousedí s hlavní třídou, se nachází nádherný bazén s vodopádem.

Aaron Carter před nedávnem stanul před soudem, který mu nařídil vzdát se arzenálu zbraní, které doma vlastní. Zpěvák tvrdil, že má všechny zbraně na obranu, což ovšem soud zpochybnil vzhledem k množství držených zbraní. Není jediný, kdo má problémy se soudy. Jeho sestra, dvojče, dostala podmínku kvůli domácímu násilí.

Carter se na sociálních sítích vyjadřoval o svém nově koupeném domu takto: „Konečně vlastním svůj první domov v Kalifornii, mám místo, které mohu nazývat domovem, kde mohu žít se svou přítelkyní, velmi pilně pracovat a držet se od problémů.“

Ovšem po jedenácti měsících je všechno jinak. Možná to bylo i tím, že se zpěvák snažil být příliš otevřený a čestný ke svým fanouškům. Před několika týdny totiž sdílel video, na kterém jeho kamery zachytily spoustu lidí, kteří se hrnuli ke garážovým dveřím jeho domu a fotografovali jej na příjezdové cestě.

„Kdyby se to dělo u vašich dveří, kdybyste byli neustále obklopeni absolutně cizími lidmi, vy byste neměli strach o svou bezpečnost?“ zeptal se svých fanoušků na Instagramu.

Kam se zpěvák odstěhuje, až dům prodá, nechtěl médiím prozradit. Takže se musíme nechat překvapit.