Hudební magnát L. A. Reid, který byl na začátku minulého roku odvolán ze svého postu generálního ředitele dceřiné společnosti Sony Music Epic Records pro podezření z obtěžování, nabídl k prodeji své ultramoderní sídlo v Los Angeles, v oblasti zvané Bel Air, jež je oblíbenou lokalitou mnoha celebrit.

Tento velmi plodný a úspěšný producent a bývalý rozhodčí v soutěži „X Factor“, který rovněž velmi ovlivnil nebo přímo nastartoval kariéru zpěváků, jako jsou Usher, Kanye West, Justin Bieber či Mariah Carey, získal tuto zcela novou rezidenci před 3,5 lety za částku těsně pod 18 milionů dolarů. Nynější cena byla stanovena na 22,9 milionu dolarů.

Sídlo bylo dokončeno v roce 2015 a stojí na více než akrovém pozemku v horách posazených pod Kamenným kaňonem. Z jedné strany je zastíněno řadou vzrostlých fikusů a palem. Samotný dům byl podle agentury Hilton & Hyland definován jako rodinné sídlo, jež je architektonicky a designově velmi moderní, kombinuje v sobě sklo, štukaturu a kámen. Jeho užitná plocha činí téměř 1 120 metrů čtverečních a nachází se v něm sedm ložnic se sedmi plnými a třemi polovičními koupelnami.

V přízemí, které je propojeno leštěnými podlahami z bílého kamene, se nacházejí obrovská okna přes celé stěny, jež do domu vpouštějí velké množství světla. Z obývacího pokoje či jídelny vedou tato okna na verandu vybavenou zahradním nábytkem a vybavením pro venkovní stolování.

Obývací pokoj je obrovským oboustranným krbem rozdělen na dvě části, a to samotný obývací pokoj a pracovnu s knihovnou, jejíž police od podlahy ke stropu pokrývají celou stěnu. Nad krbem je zavěšena velká plochá obrazovka. Vedle obývacího pokoje najdeme mediální salonek, který evokuje kouzlo Hollywoodu, neboť jeho stěny jsou obloženy červeným kobercem a rovněž sametové zatemňovací závěsy po celé ploše oken jsou laděny do červena. I pohovky a židle v místnosti mají stejnou barvu, což ještě více umocňuje dojem luxusní místnosti pro vybranou společnost.

V hořejším patře je umístěno pět ložnic pro rodinu i pro hosty, včetně hlavního apartmá, dvě další ložnice, jež lze využít pro personál, se nacházejí v přízemí. Ve spodním patře pak najdeme domácí posilovnu, kancelář, nahrávací studio či polopodzemní garážové stání pro čtyři auta. Všechna patra jsou propojena luxusním výtahem. Opravdovým fajnšmekrům se jistě zalíbí klimatizovaný vinný sklípek.

Nemovitost je z velké části obehnána živým plotem. Ze zadní strany pak pozemek tvoří rozsáhlé terasy s výhledem na kaňon a město s jeho nočními zářícími světly. Tady je také umístěn venkovní bazén s vířivkou a venkovní kuchyně vybavená pro grilování a zahradní oslavy.