Herečka a podnikatelka Drew Barrymore si před pár dny koupila nádherný menší statek na Long Islandu. Podle jejího vyjádření pro média rozhodně chce zachovat ráz této usedlosti a v žádném případě ji nechce strhnout a postavit na její místo novější moderní dům. Dům totiž pochází již z roku 1920. Nicméně během let v něm proběhlo několik rekonstrukcí, a tak i přes původní dispozice a exteriér jsou interiéry moderně zařízeny a rovněž veškeré rozvody jsou nové.

Ve dvoupatrovém domě se nachází šest ložnic se šesti koupelnami. Místnosti nejsou nadměrně velké, ale velmi útulné a splňují všechny potřeby pohodlného bydlení. Nemovitost se objevila na realitním trhu již v roce 2016, a to za prodejní cenu 7,5 milionu dolarů. Do tohoto roku cena klesala až k 5,9 milionu dolarů, poslední zprávy pak zmiňovaly pět a půl milionu. Přesnou finanční částku, kterou herečka za dům zaplatila, zatím nevíme.

Užitná plocha samotného domu je necelých 500 metrů čtverečních a nachází se na pozemku o rozloze 1,7 akru. Patří k němu okolní les a louka. Přímo na zahradě u domu si minulý majitel vybudoval bazén a v blízkosti stojí také tenisové kurty. Asi necelý kilometr od nemovitosti se pozemek patřící k usedlosti dotýká pláže u Sargasového moře, což je pro herečku a její dvě dcery, které má s bývalým manželem Willem Kopelmanem, skvělý bonus, neboť všechny milují moře a opalování.

V přízemí domu již klasicky najdeme formální obývací pokoj s cihlovým krbem, otevřenou prostornou a velmi moderně vybavenou kuchyni, dále pak rodinný pokoj s trámovým stropem, knihovnu a pracovnu.

Podle neověřených zpráv ze sociálních sítí se prý herečka ke koupi této usedlosti vyjádřila: „Zamilovala jsem se do této staré stodoly a její historie již na první pohled. Přišla jsem se na dům podívat sama a pak už šlo všechno samo.“ Podle sociálních sítí Drew Barrymore nehledala žádnou velkou nemovitost. Nechtěla prý žádné mega panské sídlo, ale naopak malou útulnou nemovitost, která by se hodila pro ni a její děti.