Populární herec Christopher Lloyd, jehož snad nejznámější role je ve filmu Návrat do budoucnosti, se s manželkou Lisou rozhodli prodat svou „plážovou chalupu“ ve městě Ventura v Kalifornii. Tento domek o rozloze přibližně 110 metrů čtverečních, s dvěma koupelnami a dvěma ložnicemi, nabízejí za cenu 2,95 milionu dolarů. To je asi o 700 000 dolarů více, než za kolik jej před rokem a půl zakoupili. Argumentem pro zvýšení ceny jsou různé opravy, které v domě nechali provést. Podle informací realitní společnosti Compass, která dům prodává, je nemovitost nabízena plně zařízená.

Domek se nachází přímo na pláži podél velmi vyhledávaného pobřeží mezi Venturou a Carpinterií. Je obklopen dalšími domy a patří podle informací Rona Branda z realitní kanceláře Compass k „nejlepším nabídkám plážových nemovitostí do 3 milionů dolarů“.

Zepředu najdeme pouze malý vchod vedoucí k hlavním dveřím. Ty se otevírají do malého foyer, jež nadále vede do obývacího pokoje a jídelny. Ty jsou propojené bílými stěnami i světlými podlahami, proto celý domek opticky vypadá větší, vzdušnější a prostornější. Tomuto dojmu napomáhají i střešní okna, která do místností vpouštějí dostatek přirozeného světla. V obývacím pokoji se nachází krb a obě místnosti jsou lemovány vestavěnými úložnými skříněmi.

Z jídelny vedou na terasu francouzské dveře. Terasa je nádherně velká a tvoří hlavní venkovní odpočinkovou zónu. Nenajdeme zde bazén jako v mnoha nemovitostech slavných osobností, nicméně vzhledem k tomu, že z domu do moře je to sotva pár kroků a voda zde je nádherně čistá a průzračná, bazén by zde byl opravdu zbytečný.

Za pozornost v domě samozřejmě stojí i velká a skvěle vybavená kuchyně ve tvaru písmene U. Kuchyň neprošla během Lloydova vlastnictví žádnými velkými změnami, nebylo toho třeba. Jsou zde dostatečné úložné prostory, žulové pracovní desky a moderní spotřebiče z nerezové oceli.

Hlavní ložnice má výhled na oceán, vlastní koupelnu a malý balkonek. Druhá ložnice má přístup do hlavní koupelny v hale. V podkroví se nachází ještě jedna malá útulná místnost, která slouží jako odpočinkový obývací pokoj ke čtení či meditacím.

Na terase se kromě zahradního nábytku nachází i vestavěné ohniště, které slouží především pro přitápění během chladných rán či večerů. Z terasy je totiž nádherný výhled na oceán, pobřeží a západ slunce, proto se tu také pořádají různé zahradní oslavy a večírky. Z terasy vede na pláž soukromé schodiště.

Lloyd vlastní kromě tohoto plážového domku ještě další dvě nemovitosti v Santa Barbaře, z nichž jedna je také ve stylu plážového domu či bungalovu.