Působivá nemovitost v Los Angeles připomíná prostředí z filmu Hunger Games, kde si Josh Hutcherson zahrál jednu z hlavních rolí. Dům byl postaven v roce 1951 a původně jej vlastnila například i moderátorka Ellen DeGeneres nebo herec Heath Ledger. Hutcherson (27) jej zakoupil v roce 2012 za cenu 2,5 milionu dolarů. Ve stejném roce také do kin vešel film Hunger Games. V té době bylo Joshovi teprve 19 let!

Dům se nachází v Los Angeles, leží však v sykomorovém háji, zcela stranou hlavní třídy Mulholland Drive, a tak zde máte pocit, jako byste se ocitli daleko od civilizace, uprostřed přírody. Díky vzrostlým stromům, jež dům obklopují, získal také svou přezdívku Stromový dům.

Rozloha nemovitosti je okolo 180 metrů čtverečních a dům je vybaven ve velmi moderním stylu, přesto však zcela zapadá do svého okolí. Jedná se o dřevostavbu, v interiérech jsou také dřevěné stropy, podlahy jsou z leštěného betonu. V domě se nacházejí dvě ložnice a dvě koupelny, kromě toho velký prostorný obývací pokoj, kancelář a velká, moderně vybavená kuchyně s nerezovými spotřebiči a speciální vinotékou. Hlavní apartmá má svou vlastní koupelnu s prosklenou sprchou a vlastní velkou šatnu.

Z místností vedou přímé vstupy na terasu či do zahrady. Vzhledem k množství vzrostlých stromů je zde v létě velmi příjemný chládek a stín, mnohá zákoutí nabízejí posezení k odpočinku nebo zahradním večírkům. Terasy jsou částečně pokryty dřevem, jinde vstupujete přímo na trávník.

Podle informací realitních agentur je důvod prodeje nemovitosti jasný. Josh Hutcherson utratil 1,9 milionu dolarů za nový domov v Los Angeles začátkem loňského roku a dle jeho slov nemá potřebu vlastnit dvě nemovitosti.