Nádherná rodinná rezidence v prosluněné Kalifornii, obklopená palmami a zelení, nabízí více než jen pohodlné bydlení pro větší rodinu.

Dům o rozloze 1 700 čtverečních metrů byl postaven v roce 1992 a Love a jeho rodina jej zakoupili v roce 1994 i s pozemkem o rozloze 3,5 hektaru. Podle realitní makléřky Lindy Sansone je pozemek jednou z předních lokalit v celém okresu San Diego. Nachází se vysoko nad městem a má 360stupňový výhled na hory, golfová hřiště, oceán a panorama samotného města.

Michael Love přestavěl nemovitost přibližně před 10 lety a vytvořil z ní jedinečné místo k příjemnému životu, velmi harmonické a s příjemnou energií, kterou prý člověk pociťuje okamžitě, jakmile do domu vstoupí.

Sídlo s osmi ložnicemi a osmi celými a jednou menší koupelnou se nachází v hlídané obci Fairbanks Ranch a je obklopeno tropickými zahradami s bazénem, venkovním obývacím prostorem se samostanou kuchyní, krbem, vlastní vířivkou a tenisovým kurtem se šatnou. Zahrada je rozdělena do tří úrovní, kdy na nejvyšší úrovni najdeme terasu, pod ní je bazén a zcela dole se nachází tenisový kurt. Jednotlivé úrovně jsou propojeny chodníčky a také terasovitými prvky ve stylu fontán Villy d’Este, jaké najdeme u zámku u jezera Como.

Uvnitř obrovského domu jsou hosté vítáni prostřednictvím velkého foyer a dvojitého schodiště. Vnitřní prostory se jakoby nenásilně propojují s vnějším okolím, a to zejména výběrem materiálů, z nichž je vybavení domu zhotoveno. Zejména dominují onyx, exotická dřeva a přírodní kámen. Tyto materiály najdeme v celém domě.

Mezi zajímavé místnosti kromě klasických pokojů patří vinárna, meditační místnost, domácí kino a fitness centrum. Dům je také vybaven solárními panely umístěnými na velké části střechy, takže má přísun solární energie, a také disponuje vlastní studnou.

Makléřka Lindy Sansone odmítla poskytnout médiím jakékoli podrobnosti o důvodech, proč se Mike Love s rodinou rozhodli rozloučit se s tímto velkolepým domovem v jižní Kalifornii.