Je to jednoduché: žádné výměny zámku, žádná složitá montáž, žádné kabeláže. Klíče můžete nechat doma, stačí vám jen váš smartphone. Nejen děti a senioři pak mohou odemykat třeba dálkovým ovladačem, anebo si můžete pořídit malou klávesnici pro zadání přístupového kódu a chodit ven klidně s prázdnýma rukama. Přesně takhle funguje NUKI.

Do zámku ve dveřích zasunete z vnitřní strany klíč a pak na zámek jednoduše nasadíte malý doplněk: NUKI. NUKI má motor, který otáčí klíčem a odemyká a zamyká dveře za vás. Přímo v těle NUKI jsou schované čtyři tužkové baterie, které při běžném používání vydrží minimálně půl roku. Přístupová práva si můžete nasdílet se všemi členy domácnosti – potřebují pouze smartphone a aplikaci NUKI, která je zdarma ke stažení. Celá instalace a spárování NUKI s telefonem nezabere více než pět minut.

NUKI se prodává také v on-line verzi, která umožňuje připojení k internetu pomocí vaší domácí wi-fi. Odkudkoliv na světě pak můžete zkontrolovat, jestli máte zamčené dveře, na dálku je zamknout, anebo naopak otevřít třeba návštěvě, zatímco jste teprve na cestě z práce. NUKI je navíc kompatibilní s aplikacemi jako Apple Home Kit, Siri, Amazon Alexa a Google Home.

Přijďte si NUKI sami vyzkoušet na kteroukoliv z prodejen KLÍČOVÉHO CENTRA! Naši specialisté na zabezpečení vám tento praktický doplněk rádi předvedou.