Neil Finn a jeho manželka Sharon zaplatili za tuto nádhernou rezidenci 4,3 milionu dolarů. Dům stojí ve čtvrti Eastside v Los Angeles, v části, která nese název Los Feliz a patří k nejdražším a také nejslavnějším komunitám zde. Předchozím majitelem nebyl nikdo jiný než Tim Long, autor Simpsonových a vítěz ceny Emmy, bývalý hlavní scenárista oblíbeného pořadu Noční show Davida Lettermana (The Late Show with David Letterman). Ten nemovitost koupil v roce 2013 od herečky Katherine Heigl, kterou známe ze seriálu Chirurgové (Grey’s Anatomy).

Oblast Los Feliz je známá právě především svými nádhernými a architektonicky velmi zajímavými rezidencemi, mezi nimiž má sídlo Neila Finna své čestné místo. Jedná se o koloniální stavbu z dvacátých let 20. století. Rezidence je skryta za impozantními branami a zdmi, jež jsou porostlé popínavými rostlinami, a dále živým plotem tvořeným vzrostlými stromy.

Přestože byl dům v posledních letech modernizován, jeho původní kouzlo zůstává nedotčeno. Za dokonale symetrickou fasádou a výraznými červenými předními dveřmi se nachází klasická dispozice středové haly lemované slunnými obývacími místnostmi a dvěma jídelnami. V celém domě jsou položeny leštěné podlahy z tvrdého dřeva, elegantní lišty a ozdobné prvky.

Kuchyň patří k místnostem, jež prodělaly asi největší proměnu. Kuchyňská linka je skvěle osvícená, vybavená špičkovým zařízením a drahými pracovními deskami, vyrobenými z pravého mramoru Calacatta; útulný sousední rodinný pokoj nabízí přímý přístup do zahrad, a to díky proskleným francouzským dveřím. V horním patře je několik pokojů pro hosty a luxusní hlavní apartmá s mramorovým krbem, vlastní šatnou a vanou ve stylu lázní.

Krytý balkon ve druhém patře má perfektní výhled na dvorek, který je obklopen vysokými živými ploty pro zabezpečení soukromí a je vybaven bazénem s tmavým dnem, vířivkou a úžasným upraveným trávníkem. Do zadní části objektu je zasazen malý domek pro hosty s ložnicí, obývacím pokojem a plnou koupelnou, betonovými podlahami a klenutým stropem s odhalenými dřevěnými trámy.

Neil Finn, 61, působí v hudebním průmyslu již více než 40 let, nejprve jako člen novozélandské rockové skupiny Split Enz, poté v Crowded House. Vydal také několik sólových alb, i když pravděpodobně zůstane nejznámějším publiku v USA pro psaní hitů jako „Don’t Dream It’s over“ z roku 1987 pro Crowded House. V roce 2018 se Finn a Mike Campbell připojili ke kultovní rockové skupině Fleetwood Mac.