Za své sídlo herec požaduje téměř 4,5 milionu dolarů a nutno říci, že tato částka vůbec není přemrštěná, neboť nemovitost je velmi luxusní a krásně situovaná.

Obytná plocha domu, který se rozkládá ve West Side v Hollywood Hills, je téměř 1600 metrů čtverečních. Nachází se v něm čtyři ložnice a čtyři plné a jedna poloviční koupelna. Dům v sobě kloubí kombinaci ocele a skla, takže působí velmi lehce a vzdušně. Je trojpatrový a završen střešní terasou, ze které je nádherný pohled na okolní město a také na moře. Byl navržen architektem Moshe Saridem.

Uvnitř domu najdeme místnosti s vysokými stropy a plovoucí schodiště spojující jednotlivá patra. V místnostech leží podlahy z pravého dubového dřeva a všechny místnosti jsou velmi světlé a prostorné. Je to dáno jejich stavební dispozicí, ale také světlými stěnami a dostatkem oken a prosklených dveří.

Dům disponuje garáží pro čtyři auta a venkovním bazénem s vodopádem. Bazén je umístěn z boční strany mezi domem a živým plotem, vedou k němu dveře přímo z obývacího pokoje, zatímco terasa s přilehlou zahradou, kam můžete vstoupit francouzskými dveřmi přímo z kuchyně, nabízejí místo k posezení a grilování. Kuchyně sama je skvěle vybavena a udělala by radost každému šéfkuchaři svými moderními a velmi kvalitními spotřebiči, dostatkem úložných míst a prostorem.

Kromě standardních místností, jako jsou formální obývací pokoj nebo rodinný pokoj a pracovna, najdeme v domě promítací sál či vinotéku.

Švédský herec a režisér Dolph Lundgren, 62, se v roce 2018 vrátil na filmová plátna, aby si se Sylvestrem Stallonem zahrál ve filmu Creed II nebo v Aquamanovi. Roli také ztvárnil ve filmu ze série Postradatelní (The Expendables), kde si zahrál po boku nejen Sylvestra Stallona, ale také Bruce Willice a Arnolda Schwarzeneggera.